Regija

Miočić objavio isječak s priprema za Ngannoua: 'Hvala vam što naše ciljeve stavljate iznad svega'

Stipe Miočić
 Instagram
Stipe Miočić ne miruje te svoju formu održava i u ovo blagdansko doba

Aktualni UFC-ov prvak u teškoj kategoriji poznat je po svom predanom radu, radu kojim se rijetko kada odluči javno pohvaliti, ali ovoga puta napravljena je iznimka. I to ne s ciljem nekakve samopromocije, već kako bi se zahvalio svojim trenerima što su ovom božićnom razdoblju pronašli vremena za njega i njegove potrebe.

"Nema stajanja, čak ni u vrijeme blagdana. Hvala mojim trenerima što su naše ciljeve stavili iznad svega, bez obzira na okolnosti", napisao je Stipe na Instagramu uz kratki isječak na kojem mu fokusere drži njegov boksački trener Alex Cooper.

Miočića bi, podsjetimo, u idućem nastupu trebao čekati revanš s Francisom Ngannouom. Iako još uvijek ništa nije službeno potvrđeno, planovi UFC-a su jasni, a prema saznanjima Ariela Helwanija taj spektakularni okršaj u teškoj kategoriji Dana White i društvo pokušat će dogovoriti za ožujak iduće godine.

Stipe i 'Predator' prvi su se puta obračunali u siječnju 2018. godine kada je pobjedu uvjerljivom i jednoglasnom sudačkom odlukom odnio aktualni UFC-ov prvak.

Linker
18. travanj 2024 23:02