Regija

Miočić se vraća jači no ikad! Stipe ispravlja ‘pogrešku‘ i postaje ‘noćna mora‘ svih teškaša!

Stipe Miočić
 HANS GUTKNECHT/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
Navijači Stipe Miočića s oduševljenjem su dočekali novu najavu bivšeg kralja teške kategorije

Poruka kakvu smo čekali, poruka koju su s oduševljenjem pozdravili navijači najuspješnijeg teškaša u povijesti UFC-a, osvanula je u subotu na Instagram profilu Stipe Miočića!

Nedugo nakon što je u revanšu s Francisom Ngannouom ostao bez titule, Stipe je analizirao taj susret, detektirao pogrešku i rekao da se ista više "neće ponoviti". Miočić je pritom mislio na preveliku želju i neoprezan ulazak u kobnu razmjenu, no mnogi drugi ukazivali su i na jedan drugi faktor, a to je kilaža s kojom je ušao u meč.

Podsjetimo, vaganje uoči UFC-a 260 otkrilo nam je da je Stipe u veliki revanš ušao sa 106,1 kilograma, odnosno s pet i pol manje nego u siječnju 2018. kada je pobijedio Ngannoua. Mnogi su već tada zaključili da bi to mogla biti 'pogreška' i da je Miočić prelagan za ravnopravan meč s čak 13 kilograma težim 'Predatorom'. A sada se čini da je i Stipe sam odlučio ćemo ga u njegovom novom nastupu ipak gledati u nešto većem izdanju.

"Kažete Stipe na 250 (lbs - 113,4 kg)??? Smiješno je što biste trebali spomenuti... Stiže sezona jačanja! Probudio sam se s osjećajem kao da postajem najgora noćna mora - za sve", poručio je Stipe i raspametio fanove koji su u komentarima uglavnom pozdravili ovaj potez.

U ovim trenucima sve je izglednije da će Ngannou za idućeg suparnika imati Derricka Lewisa, a to zapravo Miočiću ne predstavlja nikakav problem. Naime, Stipe je ionako najavio da će uzeti pauzu, odmoriti i prije povratka u akciju dočekati rođenje sina Matea.

Linker
17. srpanj 2024 20:53