Regija

Mladena Kujundžića ovaj vikend čeka najveća borba u karijeri: Opasni Moldavac čeka ga u meču za titulu

Alexandru Burduja i Mladen Kujundžić

 Fea Championship
33-godišnji hrvatski kickboksač predvodit će event jake moldavske kickboksačke organizacije FEA

Kalendarska godina bliži se kraju i uslijedit će period s nešto manje borilačkih uzbuđenja. Ipak, prije nego godina završi, čeka nas još nekoliko jako bitnih mečeva. Oči domaće borilačke javnosti ovog vikenda bit će prvenstveno usmjerene ka Ivanu Erslanu i njegovom napadu titule u KSW-u, ali nemojte smetnuti s uma da se ovog vikenda za titulu bori i Mladen Kujundžić (27-11 kickboks)

Jedan od renomiranijih hrvatskih kickboksača nakon dva MMA nastupa ove godine, vraća se kickboksu, koji je ujedno njegov matični sport. Bit će to drugi Kujundžićev ovogodišnji nastup u kickboksu. U petom mjesecu ove godine, ‘‘Dynamite‘‘ je jednoglasnom odlukom izgubio od Francuza Younesa Benmaleka.

Priliku za povratak na pobjedničke staze, Mladen će imati ovog vikenda u Moldaviji. Kujundžića čeka obračun s Alexandruom Burdujom (13-7-0), aktualni prvakom poluteške kategorije u FEA Championship organizaciji. Moldavac je zapravo i stari znanac našeg Mladena Kujundžića, jer njih dvojica već su ukrstili rukavice. Kujundžić je u trećem mjesecu 2019. godine porazio Moldavca na bodove, nakon dodatne četvrte runde. Burduja je zasigurno napredovao nakon toga, a Kujundžić je u svojoj najavi meča istaknuo da ga čeka najveća borba u karijeri.

‘‘Pozdrav svima. Za sedam dana ponovno se borim u FEA-i i ovo je sigurno najveća borba u mojoj dosadašnjoj karijeri. Prvi put se borim za titulu (-95 kg) i prvi put u mojoj karijeri borba je dogovorena na pet rundi protiv Alexandra Burduje kojeg sam pobijedio kao debitant u FEI-i. Veselim se novom kickboksačkom meču i vjerujem u svoju pobjedu. Dat ću sve od sebe da pojas bude moj. Hvala svima koji vjeruju u mene.‘‘, između ostalog napisao je ‘‘Dynamite‘‘ u objavi koju u potpunosti možete pročitati ispod ovog odlomka.

Kujundžić i Burduja ujedno i predvode FEA-in event koji se održava u Ciorescuu. Priredba se može pogledati i putem FEA TV servisa, ali radi se o PPV eventu za koji morate izdvojiti devet američkih dolara (oko 65 kuna).

Event se održava u subotu (17.12.) od 16:00h. Kujundžićeva borba na rasporedu je oko 21:30h. Prvi meč Kujundžića i Burduje možete pogledati u videu pri dnu teksta, a što dodati, osim sretno ‘‘Dynamite‘‘!

Linker
02. srpanj 2024 15:04