Regija

‘Na ‘Kockinoj‘ strani su godine i spremnost, ali Zhang je psihički sigurno stabilniji‘

Alen Babić

 Screenshot (instagram, Alen Babić)
‘Savage je interakciji sa fanovima prokomentirao Sepov poraz, Hrgovićevu borbu te najavio datum svoje iduće borbe

Savage je još jednom odradio Q&A sa svojim fanovima, te odgovorio na nekoliko jako zanimljivih pitanja. Prokomentirao je poraz svog klupskog kolege i prijatelja Hrvoja Sepa, Hrgovićevu borbu protiv Zhanga Zhileja, te u posljetku dao informaciju o svojoj idućoj borbi.

Alenu je teško pao poraz Hrvoja Sepa:

"Sinoć je bila jako dobra boksačka borba, nastupio je moj veliki prijatelj Hrvoje Sep koji me puno toga naučio. Jako sam teško podnio taj poraz, kao da sam ga ja dobio. Mislim da je odlično odradio meč, ali jednostavno nije bilo dovoljno."

Zatim je u svom stilu prokomentirao idući meč bivšeg klupskog kolege, a danas ljutitog rivala Filipa Hrgovića:

"To je jedan meč dva dobra olimpijca i dva dobra boksača. Na "Kockinoj" strani su godine i spremnost, Zhang je psihički sigurno stabilniji pošto ovaj ima svoje lude epizode. Vidjet ćemo."

Napomenuo je Savage da se njegova iduća borba već "kuha" u Matchroomovoj "pećnici", te izjavio:

"Pa neki datumi se spominju već neko vrijeme, ali evo sada napokon mogu reći da je 21. svibanj (peti mjesec) očekivani datum povratka "Savagea". Ništa još to nije sigurno naravno, ali evo, koliko ja znam 21.5. je taj datum."

Alen je nedavno izjavio da je već sad spreman za nove izazove. Podsjetimo se, posljednja Alenova borba bila je prije nešto manje od 4 mjeseca kada je nastupio u super teškoj kategoriji protiv Davida Spilmonta, gdje je u jednom trenutku čak bio uzdrman, ali je pokazao veliko srce i na kraju odnijeo pobjedu prekidom u šestoj rundi.

Linker
23. travanj 2024 19:21