Regija

Najavljen Baraber Fight Night 3, nastupaju Pešut, Zidar, Dimitrov, Kokora, Đođ, Sumić, Boyka...

Baraber Fight Night 3
U organizaciji Sambo & MMA kluba Belišće, 2. studenog održat će se velika borilačka priredba, Baraber Fight Night 3. Ukupno bi na programu trebalo biti 17 mečeva, većina u MMA-u, dva profesionalna boks meča, ali i jedan bare knuckle boks meč. Među imenima ističu se Ivan Zidar, Risto Dimitrov, Danijel Kokora, Luka Sumić, ali i talentirani boksački teškaš, Abel Pešut.

Nakon što su prošle dvije godine vrlo uspješno održali dvije manje priredbe, organizatori Baraber Fight Nighta odlučili su podići ljestvicu i organizirati još veću priredbu uz veliki broj borbi. Pokušali su prikupiti što više boraca iz Osijeka i okolice te zapravo na njihovim nastupima bazirati program, a to su velikim dijelom i uspjeli. Tako bi publika u Belišću trebala svjedočiti pravom internacionalnom spektaklu.

14 MMA borbi, dva boks meča i jedan bare knuckle ogled u kojem će se publici predstaviti prava borilačka ikona ovih prostora, Danijel Aranđelović Boyka, borbom protiv Radovana Nedovića. To je ono što će se dogoditi 2. studenog u Sportskoj dvorani Belišće, na programu kojem predvodi borba za Baraber titulu između Rista Dimitrova i Darka Kneževića.

Među ostalim imenima lako je primijetiti neke iskusne i na domaćoj sceni poznate borce poput Danijela Kokore, Luke Sumića, Zorana Đođa i Ivana Zidara. Posebno zanimljivo zvuči osmi profesionalni nastup neporaženog boksačkog teškaša Abela Pešuta, no njegov protivnik još uvijek nije službeno dogovoren. Takva situacija je kod još nekoliko borbi, no iz organizacije uvjeravaju kako neće biti problema po tom pitanju i da će se svih 17 borbi naći na programu.

Ispod teksta pogledajte kako trenutno izgleda ono što bi se trebalo isporučiti publici u Belišću.

Bababer Fight Night 3 - Popis borbi

Danijel Kokora vs. Marko Špirić - 77 kg
Karlo Vukelić vs. David Arsić - 68 kg
Luka Sumić vs. Miloš Ivanović - 84 kg
Nedjeljko Kuna vs. Patrik Šimašek - 70 kg
Abel Pešut vs. TBA - boks
Ivan Horvat vs. Đorđe Rajić - 77 kg
Zoran Đođ vs. Milorad Mirkov - 93 kg
Ivan Zidar vs. Mihajlo Rajić - 66 kg
Mislav Stanić vs. Radovan Petrović - 77 kg
Andrija Perković vs. TBA - boks
Luka Cvetković vs. TBA - 75 kg
Domagoj Buhinjak vs. Veljko Vulović - 80 kg
Aleksandar Dimitrijević vs. Bojan Petković - 93 kg
Ante Krokar vs. TBA - +93
Stefan Pijuk vs. TBA - 77 kg
Danijel Aranđelović Boyka vs. Radovan Nedović - 77 kg bare knuckle
Risto Dimitrov vs. Darko Knežević 75 kg - za pojas

Linker
04. svibanj 2024 19:36