Regija

‘Neću se praviti pametan, bolji je slavio, ali kako da nazovemo ovaj prekid?‘ Ilić se javio nakon poraza

Aleksandar Ilić

 SCREENSHOT/YOUTUBE/RCC
Kao što je i rekao u kavezu, očekuje trilogiju nakon ovog poraza

Nije ovo bila dobra noć za Aleksandra Ilića. Srpski "Joker" vratio se u Rusiju i odradio revanš protiv Alexandera Shlemenka, ali s različitim ishodom od prvog puta.

Naime, od samog početka borbe vidjela se dominacija "Storma" koji je bez ikakvih problema radio sve što je htio u kavezu te se, možemo reći, "igrao" s Ilićem u hrvačkom dijelu borbe. Svoju izvedbu zapečatio je krajem prve runde kada je "ground and poundom" masakrirao jednog od najpopularnijih regionalnih boraca te je sudac prekinuo meč 10 sekundi prije kraja.

Bio je to prekid s kojim Ilić nikako nije bio zadovoljan, što je izjavio nakon borbe u kavezu, a sada se obratio fanovima i putem društvenih mreža:

"Neću se praviti pametan, moja je greška što sam se iznenadio njegovim planom i što sam ovo dopustio. Mnoge su stvari utjecale na ovaj meč, ova godina je bila krvava za mene. Ovo je bio meč koji sam morao prihvatiti u ovom trenutku, a zadnja tri tjedna sam slabije trenirao jer mi je ruka i dalje slomljena. Bolji čovjek je pobijedio, ali ako je prvi meč i tadašnji prekid bio loš, kako da nazovemo ovo? Jasno je koliki je utjecaj imao na suce. Očekujem trilogiju, hvala svima što vjerujete u mene".

image

Instagram story Aleksandra Ilića

SCREENSHOT/INSTAGRAM/ALEKSANDAR ILIć

Naknadno je objavio još jedan Instagram "story":

"Svjesno sam ušao u rizik jer je takva situacija. Lakše bi mi bilo da me nokautirao i ugasio kao ja njega, ali život nije uvijek onakav kakav želimo da bude. Hvala cijelom mom timu i svima koji mi dajete podršku"!

image

Instagram story Aleksandra Ilića

SCREENSHOT/INSTAGRAM/ALEKSANDAR ILIć

Što drugo reći nego da su porazi sastavni dio života, ali najbitnije je da nakon njih ustanete i vratite se jači. Isto to vrijedi i sada, tako da, glavu gore!

Linker
02. svibanj 2024 06:46