Regija

Ovog vikenda u Puli održava se Prvenstvo Hrvatske u muay thaiju i jaki turnir četvrorice boraca

 Punch It
Turnir se održava u Areni kroz cijelu subotu, a pet glavnih borbi bit će u večernjem programu

Vrlo jaki turnir održat će se ovog vikenda u najvećem istarskom gradu, s kulminacijom u večernjem programu koji predvodi priredba imena "Punch It: Fight Your Way to Thailand", na kojoj će se održati turnir četvorice boraca, kao i pet najboljih finalnih mečeva državnog prvenstva.

Posebno zanimljiv je spomenuti turnir četvorice, budući da pobjednik istog dobiva priliku u studenom otputovati na Tajland, na završni "Punch It Newcomers Challenge" turnir. Sudionici su već poznati i uspješni, ali i dalje vrlo mladi muay thai borci te su već poznati polufinalni parovi. Amel Dizdarević iz porečkog Kinga borit će se protiv Sinana Karasubasija iz novosadskog Black Gyma, dok u drugom polufinalnom paru nastupa domaći borac, Dalen Ostović iz Punch It gyma, kojem će se suprotstaviti Miloš Petrović iz Crne Gore.

Kao što je već navedeno, centralni događaj je državno prvenstvo koje će se održavati kroz cijeli dan, nakon čega će organizator odabrati pet finalnih borbi za završnu priredbu u večernjim satima. Od najpoznatijih boraca koji su se prijavili svakako vrijedi izdvojiti Andreja Kedveša, koji je naš ponajbolji kickboksač, tek malu razinu ispod Antonija Plazibata ili Tea Mikelića, a nastupit će i Muhamet Deskaj, Jakob Kosić te braća Petar i Luka Jaman. Ako se netko od njih plasira u finale, vjerojatno bismo ga trebali gledati na toj priredbi kojom će sve završiti.

Podršku ovom turniru pružiti su Antonio Plazibat i njegov trener, legendarni Nizozemac Mike Passenier. To su napravili putem videa koji možete pogledati ispod teksta.

Linker
23. travanj 2024 05:41