Regija

Paige VanZant službeno postala timska kolegica Filipa Hrgovića

Paige VanZant i Filip Hrgović
 Instagram | Damir Krajač/CROPIX
Filip Hrgović i Paige VanZant ubuduće će dijeliti istu dvoranu i glavnog trenera

Nakon neuspješnog prvog nastupa u BKFC promociji, Paige VanZant odlučila je svoj boks dodatno podići na višu razinu. Nakon što je već ranije odradila nekoliko treninga u Mundo Boxing klubu kod trenera Pedra Diaza, sad je istom i stalno pristupila, odnosno postala je punopravni član Mundo Boxing tima, čime je Diaz automatski postao njen glavni trener. Tako će ju on pripremati za idući nastup u BKFC-u te se može očekivati da će joj također, ako ne bude imao važnijih obaveza istog dana, biti u kutu.

To bi značilo kako je Filip Hrgović, koji je odnedavno ponovno u Miamiju, postao njen timski kolega. Hrgović je neko vrijeme zajedno s Diazom trenirao u Zagrebu, ali završni dio priprema za meč protiv Michaela Huntera odradit će u Miamiju. Nažalost, meč još uvijek nije dogovoren pa tako nije niti poznato kad i gdje će se održati. Filipu je najvažnije u međuvremenu ostati u najboljem mogućem treningu te je zbog toga odlučiti vrijeme provesti s čovjekom koji je njegov boks podigao na višu razinu. Mundo Boxing je ovih dana podijelio i jednu kratku snimku s njegovog treninga.

Hrgović i VanZant tako su trenutno svakako najveća imena u ovoj dvorani, a gledajući kako ona ima gotovo tri milijuna pratitelja na Instagramu, moglo bi se dogoditi i da se samoj dvorani podigne popularnost pa tako i trenutno najboljem hrvatskom boksaču. Njega naime na Instagramu prati oko 70 tisuća ljudi.

Linker
24. travanj 2024 00:51