Regija

Pejić u očima kladionica favorit i protiv Torresa, i dalje nema ponude za meč Delija vs. Stojnić

Filip Pejić i Saša Drobac
 Instagram
"Bookmakeri" vjeruju da Brazilac Daniel Torres ima veće šanse protiv Filipa Pejića nego njegov originalni protivnik Poljak Krysztof Klaczek. Velik broj europskih "online" kladionica je i meč Pejić vs. Torres, naime, uvrstila u svoje ponude uoči KSW-a 51 koji se 9. studenog održava u Zagrebu.

No, i dalje je borac zagrebačkog ATT-a priličan favorit. Samo ne toliko velik kao protiv poljskog borca. Ako ste i dalje uvjereni u pobjedu bivšeg UFC-ovca onda ćete sada na njegovo slavlje dobiti kvotu od 1.45. Dok je Klaczek bio protivnik "Nitro" je bio još veći favorit i na njega se nudilo tada skromnih 1.29.

Ukoliko vjerujete da bi Brazilac mogao iznenaditi hrvatskog nokautera, kvota na njegovo slavlje je puno izdašnija i iznosi 2.60.

Za sada meč između Ante Delije i Denisa Stojnića nije uvršten u službenu ponudu kladionica, no vjeruje se da ća i taj teškaški obračun, koji je KSW posljednji najavio, uskoro naći svoje mjesto.

U ostalim bitnim mečevima na popisu borbi Ivan Erslan (1.32) je veliki favorit protiv Rodrigueza (3.10), Antun Račić (1.55) je također u boljoj poziciji u dvoboju sa Stasiakom (2.25), Aleksandar Ilić (1.65) je u očima "bookmakera" blagi favorit protiv Kesika (2.10), dok su Erko Jun (1.95) i Vaso Bakočević (3.45) autsajderi u dvobojima s Pudzianowskog (1.75) i Mankowskim (1.26). Mečevi Rakasa, Krušiča i Janičića i dalje nisu u ponudi kladionica.

Fili Pejić vs. Daniel Torres 1.45 - 2.60

Linker
26. travanj 2024 20:40