Regija

Pejić ugovorio novi meč: 'Nitro' u posljednjim trenucima prihvatio borbu i uskočio na veliki KSW 56!

Filip Pejić
 Darko Tomas / CROPIX
Još jedan hrvatski borac naći će svoje mjesto na priredbi koja se 14. studenog održava u Poljskoj!

Baš kao i uoči KSW-a 53, Filip Pejić (14-4-2) odlučio je pomoći Poljacima i kao zamjena u posljednji trenutak prihvatiti izazov koji su mu ponudili.

'Nitro' je još jednom pokazao da se ne boji izazova i da je spreman za borbu u bilo kojem trenutku, a sredinom ovoga mjeseca u kavezu najpopularnije europske MMA promocije naći će se zajedno s poljskim predstavnikom Sebastianom Rajewskim (9-5).

Vijest je to koju je preko svojih službenih kanala potvrdio sam KSW uz objašnjenje kako je Michal Sobiech svoj nastup protiv Rajewskog morao otkazati zbog ozljede ruke.

28-godišnjem Zagrepčaninu će ovo biti četvrti nastup pod okriljem KSW-a. Pejić je, podsjetimo, nakon atraktivne pobjede u debiju (vs. Filip Wolanski) upisao poraze od Daniela Torresa i Romana Szymanskog. Ovaj posljednji, Filip je doživio u akcijom nabijenom meču koji je također prihvatio u posljednji trenutak.

Pejić se, spomenimo, u srpnju za meč protiv Szymanskog preselio iz perolake u laku kategoriju, a poljski mediji navode da će se s Rajewskim boriti u 'catchweightu' do 68.5 kilograma.

Filipov idući protivnik borac je koji je trenutno na nizu od pet pobjeda od kojih je onu posljednju upisao u svom KSW debiju, odnosno u kolovozu kada je jednoglasnom odlukom sudaca svladao Armena Stepanyana. Udarač iz Plocka profesionalnim MMA-om bavi se od 2014. godine, od devet pobjeda četiri je upisao nokautom ili tehničkim nokautom, a pet nakon čitanja sudačkih kartica.

KSW 56 predvodit će 'superfight' Roberta Soldića koji se ovom prigodom podigao do srednje kategorije kako bi odmjerio snage s poljskom legendom i bivšim prvakom Michalom Materlom. Iste večeri titulu prvaka iz poluteške kategorije, Tomasza Narkuna, napast će jedan od najboljih hrvatskih boraca - Ivan Erslan, a za KSW će tog dana debitirati i Francisco 'Croata' Barrio kojeg u kavezu čeka Mateusz Legierski.

Linker
16. travanj 2024 07:36