Regija

Plazibat nakon 'katastrofe' u Rotterdamu: 'Loše i očajno, ovaj put smo na*ebali i Badr i ja'

Antonio Plazibat
 Screenshot (YouTube)
Najbolji hrvatski kick-boksač nije tražio opravdanja i bio je sam sebi najveći kritičar

Antonio Plazibat oglasio se dan nakon nastupa na Glory 76 priredbi i poraza koji mu je u polufinalu teškaškog turnira nanio Francuz Nordine Mahieddine.

Najbolji hrvatski kick-boksač ponovno je sudjelovao u jednoj za fanove atraktivnoj borbi, a od svog suparnika izgubio je tek posije dodatne runde i to podijeljenom odlukom sudaca.

Iako je bio vrlo blizu prolaska u finale turnira, kojeg je na kraju osvojio Nizozemac Levi Rigters, Antonio je iskreno priznao da je nastup u Rotterdamu odrađen ispod njegovih mogućnosti.

"Ono je bila katastrofa. Borio sam se kao ku*ac i izgledao kao sporo govno. Nisam radio ništa i praktički sam mu prepustio pobjedu. Nije me ništa poremetilo to što me uzdrmao ili ne, što me bacio na pod, u nokdaun. Jednostavno je sve bilo loše i borio sam se nikako od početka do kraja", ukratko je analizirao Plazibat.

U subotu je u glavnoj borbi večeri poraz doživio i njegov timski kolega Badr Hari. Legendarni Marokanac bio je blizu pobjede, ali Benjamin Adegbuyi zaustavio ga je u trećoj rundi i tako upisao najveću pobjedu u svojoj karijeri.

"Užasno loša večer i za mene i za Badra. Na*ebali smo i ja i on ovaj put. Očajno, ali što ćeš. To je život i idemo dalje. Hvala svima na lijepim porukama, što ste bili uz mene i što ste me ohrabrili. Hvala i svima što se gledali. Što da kažem... S*ebao me očito YouTube, previše sam snimao i postao influencer (smijeh)", dodao je Plazibat na Instagramu.

Linker
11. travanj 2024 23:53