Regija

Plazibat se prvi put oglasio nakon najveće karijerne pobjede!

Antonio Plazibat
 screenshot
Hrvatski kicboxing teškaš Antonio Plazibat je sinoć na velikoj Gloryjevoj priredbi u nizozemskom Arnhemu stigao do najveće pobjede u dosadašnjoj karijeri. Ovaj član slavne dvorane Mike's Gym je podijeljenom odlukom sudaca bio bolji od veterana Jahfarra Wilnisa u glavnom dvoboju "Superfight Serije".

To je za Plazibata treće pobjeda zaredom od kada je stigao u elitnu svjetsku kicboxing promociju. Startao je sa slavljem protiv Mahieddinea, zatim je pobijedio Moznyja, a sada je savladao i vrlo iskusnog Jahfarra Wilnisa.

Borac iz Splita je na svom službenom Instagram profilu poslao poruku navijačima i otkrio im kako se osjeća nakon sjajne predstave u Arnhemu. Zahvalio im se na podršci i navijanju...

"Hvala svima i hvala najboljem timu!", započeo je Plazibat te je nastavio:

"Super iskustvo i super večer. Hvala Bogu da je sve završilo dobro! Hvala svima na porukama podrške, ako kome nisam odgovorio, nije namjerno! Nadam se da ste uživali u jednoj vrhunskoj kicboxing večeri! Pozdrav."

Ovo je Plazibatu bila 18. pobjeda u profi karijeri, uz devet nokauta. Do sada je poražen tek tri puta, posljednji koji ga je uspio svladati jest bio Sergej Masloboev 2018. godine. ISti borac je bio bolji od Plazibata i 2016. godine na priredbi u Ateni pa se može reći da je "Plaza" za sada izgubio tek od dva borca. 2017. godine je osvojio K-1 WGP turnir u kategoriji do 100 kilograma u finalu svladavši Marokanca Ibrahima El Bounija.

Linker
19. travanj 2024 10:22