Regija

Poznat datum trećeg profesionalnog meča Alena Babića

Alen Babić
 screenshot/Youtube
Alen Babić svoj će treći profesionalni meč odraditi 25. listopada u Milanu. Dogodit će se to na programu Matchroom Boxinga koji će se prenositi putem DAZN streaming servisa, a danas ili sutra trebao bi saznati i ime protivnika.

Sve popularniji hrvatski teškaš dočekao je novu priliku za ući u ring. Za nju čak neće morati niti putovati daleko od Zagreba, budući da ona dolazi za samo devet dana u talijanskom Milanu. Svoje je mjesto našao na priredbi koju će predvoditi meč sve boljeg talijanskog boksača, Ivana Zucca (9-0). Njemu će se suprotstaviti Vadim Gurau (6-5) iz Moldavije.

Babić se našao na službenom plakatu koji otkriva kako će se meč održati u teškoj kategoriji na maksimalno šest rundi. Protivnik još uvijek nije poznat, no Alen nam je osobno rekao kako bi ga trebao saznati možda već danas tijekom dana. Trebao bi to svakako biti protivnik koji će predstavljati još jednu stepenicu više od onoga što su ponudila prva dvojica, preko kojih je hrvatski boksač ljetos otvorio svoj profesionalni put.

Alen Babić više je puta naglasio kako namjerava biti "fan friendly" boksač, što bi značilo kako će u svaki svoj meč ulaziti s ciljem da ga što prije završi, ali da do tog trenutka fanovima ponudi otvorenu i zanimljivu borbu s nadom u kakvu su i kupili ulaznice za priredbu.

Linker
19. travanj 2024 20:42