Regija

Poznate nove FNC 3 borbe: Teškaški regionalni 'blockbuster' i povratak FFC Futures prvaka

 Fight Nation Championship
Fight Nation Championship objavio je još dvije sjajne borbe za FNC 3 priredbu na Zrću

Ako ste mislili da smo saznali sve borbe koje će se održati na FNC 3 priredbi, 31. srpnja u klubu Noa na Zrću, prevarili ste se. Perspektivna regionalna borilačka promocija danas je odlučila ugodno iznenaditi objavom još dvije borbe koje će itekako zainteresirani sve regionalne fanove slobodne borbe. U pitanju je po jedna borba u teškoj i jedna u poluteškoj kategoriji.

Teška kategorija donosi svojevrsni regionalni blockbuster, budući da ćemo gledati nevjerojatno intrigantnog domaćeg borca protiv iskusnog i prekaljenog borca iz Srbije. Riječ je o borbi Donalda Ćosića protiv Ivana Vičića. Ćosić je momak impozantne građe, vrhunski grappler iz zagrebačkog ATT-ja, na čiji izgled i izvedbu nitko prisutan na prošlogodišnjoj FNC 1 priredbi nije ostao ravnodušan. Fanovi su nakon te borbe s nestrpljenjem čekali datum njegove iduće borbe, a on je sad napokon došao. "Donku" će se suprotstaviti puno iskusniji borac iz Srbije. Borac iz Smederevske Palanke do sada je upisao 11 pobjeda i 18 poraza, a teško je nabrojati gdje se sve u regiji do sada borio. Profesionalac je od 2015. godine, a poznat je po tome da se spreman boriti bilo kada, bilo gdje i protiv bilo koga pa će tako testirati velikog hrvatskog talenta.

U poluteškoj kategoriji pratit ćemo povratak profesionalnim borbama svojevremeno velikog talenta i FFC Futures prvaka u kategoriji do 93 kilograma, Martina Batura. Batur se posljednji put borio prije pet godina, kad je na priredbi AFC poražen od Aleksandra Rakića. Prije toga je pobjedom nad Ivicom Tadijanovim osvojio FFC Futures turnir, gdje je impresionirao svojim izvedbama, posebno fizičkom snagom. Suprotstavit će mu se iskusni Milan Nakić iz Srbije, koji je posljednji nastup imao prošlog mjeseca na SBC-u, gdje je bolji od njega bio Nemanja Kovač. Do sada je upisao šest pobjeda i sedam poraza.

FNC 3 bit će predvođen borbom koju regija čeka već godinama, revanšem Ivice Truščeka i Vase Bakočevića, a na programu ćemo gledati još neka poznata imena poput Ivana Erslana, Miloša Janičića, Croate Barria i Adriane Vuković. Kompletan program trebao bi uskoro biti poznat.

Linker
19. travanj 2024 11:50