Regija

Poznati novi detalji oko Medićevog UFC debija, Uroš se priključuje Aleksandru Rakiću!

Uroš Medić i Dana White
 screenshot
Svoju sedmu profesionalnu pobjedu 'The Doctor' će loviti preko Aalona Cruza

Još je prije nekoliko dana Uroš Medić (6-0) potvrdio Fight Siteu da će za UFC debitirati borbom protiv Aalona Cruza, a sada je poznato i da bismo taj dvoboj trebali gledati 6. ožujka na UFC-u 259.

Barem nam to govore informacije do kojih je stigao uglavnom dobro upućeni MMA Junkie.

27-godišnjak srpskog porijekla još uvijek je neporažen u svojoj profesionalnoj karijeri, a na njegov debi čekamo još otkako je u kolovozu za otprilike dvije minute zaustavio Mikeyja Gonzaleza.

Ono što je pokazao na Dana White's Contender Seriesu, Urošu je bilo dovoljno da osigura ugovor s vodećom MMA promocijom, a u prvom nastupu na velikoj pozornici čeka ga Amerikanac iza kojeg je osam pobjeda i tri poraza.

I Cruz je, poput Medića, do UFC-a stigao preko Contender Seriesa, ali on je to napravio još u srpnju prošle godine. 31-godišnjak iz Tampe već se imao priliku predstaviti u Octagonu, ali njegov je debi za točno minutu i 25 sekundi pokvario Spike Carlyle.

Kako stvari stoje, Urošu će društvo na istom 'cardu' praviti Aleksandar Rakić kojeg istog dana čeka borba s bivšim izazivačem Thiagom Santosom.

Linker
01. listopad 2021 19:28