Regija

Procurila bomba: Aleksandra Rakića čeka veliki meč s Anthonyjem Smithom?!

Aleksandar Rakić i Anthony Smith
 Screenshot (YouTube, UFC) / Thiago Gomes / AGIF / AGIF via AFP
Aleksandar Rakić mogao bi se uskoro naći u jednom atraktivnom poluteškaškom okršaju

Austrijsko-srpski borac Aleksandar Rakić (12-2) mogao bi u sljedećem nastup za protivnika imati bivšeg izazivača Anthonyja Smitha (33-15)!

Iako UFC još uvijek nije ništa potvrdio, stranica MMAplay365 se pohvalila ekskluzivom koja nam govori da MMA gigant u ovim trenucima radi na velikom dvoboju sjajnih poluteškaša.

"Prema izvorima, oba su borca potpisala ugovore", tvrdi spomenuta stranica, a kao datum i lokacija navode se 29. kolovoza i Las Vegas.

Ako se ove informacije pokažu istinitima, bit će to za Rakića prvi nastup još otkako je u prosincu prošle godine kontroverznom podijeljenom odlukom izgubio od još jednog bivšeg izazivača - Volkana Oezdemira. Taj je susret, podsjetimo, označio prvi Rakićev poraz pod okriljem UFC-a.

S druge strane, Smitha smo posljednji put u akciji gledali u svibnju, a na UFC-ovoj priredbi u Jacksonvilleu uvjerljivo je poražen od sjajnog Glovera Teixeire. Bio je to za 'Lionhearta' prvi poraz otkako ga je u ožujku 2019. u pojasa vrijednom okršaju sudačkom odlukom svladao aktualni prvak Jon Jones.

Linker
22. travanj 2024 20:08