Regija

'Psihopata' nastupa na Bellatorovoj priredbi u Italiji!?

Vaso Bakočević
 Bellator
Crnogorski borilački as Vaso Bakočević je najavio povratak u Bellator, promociju u kojoj je do sada odradio tek jedan jedini nastup. Prema objavi "Psihopate" na službenom Instagramu, trebao bi nastupiti 12. listopada u talijanskom Milanu, gdje će američka promocija održati svoju 230. priredbu

Event u Ex Palalido Areni predvode veteran Melvin Manhoef i Yannick Bahati dvobojem u poluteškoj kategoriji. Na istoj priredbi će nastupiti i popularni Talijan Alessio Sakara protiv Canaana Grigsbyja.

Iste večeri će se održati i "Bellator - Milan", poseban event iz Bellatorove europske serije. Za sada je najavljeno tek pet mečeva, a među njima i dalje nije Bakočević, što ne znači da u narednim danima njegov meč neće biti i službenom potvrđen. U glavnoj borbi "Bellator - Milan" eventa će nastupiti Rafael Carvalho i Vadim Nemkov.

Bakočević je na Instagramu objavio fotografiju iz Bellatorovog kaveza sa sucem Todd Andersonom te je napisao: "Ovo je trenutak kada kažem Toddu Andersonu da su svi oni pič***, neovisno o tome jesam li izgubio ili nisam. Milano Italija 12. listopad. Jeb** modu, idemo se pošorati!", stoji uz fotografiju.

"Psihopata" je prvi put u Bellatoru nastupio u svibnju 2018. godine kada je prekidom u prvoj rundi poražen od bivšeg prvaka Andreya Koreshkova. No, to mu je ujedno i jedini poraz u posljednjih 14 mečeva. Trenutačno ima šest pobjeda u nizu, a posebno vrijedne su one protiv UFC veterana Hermesa France i starog rivala iz Poljske Macieja Jewtuszka. Ukupno u karijeri ima 39 pobjeda i 18 poraza.

Linker
26. travanj 2024 19:03