Regija

‘Psihopata‘ ugovorio borbu bez pravila: ‘...može se i gaziti, udarati glavom o glavu...‘

Vaso Bakočević

 Antonio Ahel/ATA Images/Profimedia
Poznati crnogorski borac pred novim izazovom

Jedan od najpopularnijih boraca na Balkanu, Crnogorac Vaso "Psihopata" Bakočević, najavio je još jednu ludu borbu koja će se održati 29. travnja (4. mjesec). Riječ je o borbi bez pravila, a protivnik će mu biti čovjek sličnih gabarita, Marcin Wrzosek, popularnog nadimka "The Polish Zombie". Kako je došlo do toga prepričao je "Psihopata" na gostovanju kod Marka Petraka u Podcast Inkubatoru:

"Hoću da probam nešto još ekstremnije".

"Odličan borac, jako tvrd, borio se s ozbiljnim protivnicima."- prokomentirao je "Psihopata" svog protivnika.

Pojasnio je Vaso što točno znači da je borba bez pravila:

"Gole šake, slobodna borba, nema vaganja i nema vremenskog ograničenja. Borimo se dok se netko ne preda ili dok sudac ne prekine borbu. Borim se s čovjekom mojih gabarita, visine i težine. Smije se udarati nogom u glavu dok je protivnik na podu, može se i gaziti, udarati glavom o glavu, a dozvoljeni su i laktovi."

Ovo uistinu zvuči jako ekstremno i totalno odgovara njegovom karakteru. Vaso trenutno ima negativan niz od 3 poraza u posljednje četiri borbe koje su se održale po MMA pravilima, a također je nastupao i u boksu golim šakama gdje je u obje borbe odnio pobjedu. Nedavno je imao i boksački meč protiv "youtubera" Svjatoslava Kovalenka od kojeg je izgubio unatoč tome što je bio veliki favorit.

Svoju ludost i popularnost Vaso zasigurno zna dobro iskoristiti, pa tako i unovčiti. Predstoji nam vidjeti hoće li popularni Crnogorac odraditi još jedan meč protiv svog ljutitog rivala Francisca "Croate" Barria, što bi bilo i očekivano s obzirom na razočaravajući ishod njihove posljednje borbe u kojoj je Vaso izgubio prekidom u prvoj rundi nakon nesretnog puknuća bedrenog mišića, što je Barrio iskoristio te završio borbu "giljotinom".

Linker
19. travanj 2024 22:46