Regija

Rade Opačić krajem mjeseca ponovno u ONE-u: Protiv opasnog Grka tražit će povratak pobjedama

Opačić i Stošić

 Screenshot (instagram, Rade Opacic)
Nadamo se da će se uspješno vratiti na pobjedničke staze

Rade Opačić uskoro ponovno nastupa u ONE-ovom kavezu. Najbolji srpski teškaš u petom mjesecu ove godine poražen je od Gutoa Innocentea u prvoj rundi, a krajem ovog mjeseca će tražiti povratak pobjedama.

Opačić je u ONE-u krenuo jako dobro te je prije ovog poraza bio u nizu od četiri uzastopne pobjede, a u svom debiju za ONE nokautirao je legendarnog Erola Zimmermana. Sljedeće tri pobjede ostvario je također nokautima i to sve u drugoj rundi, a u petom mjesecu je nažalost poražen. Guto Innocente ga je pogodio direktom u jetru te ga je tako nokautirao, a sada gotovo pet mjeseci nakon, Rade će tražiti novu pobjedu.

Protivnik koji ga u narednom nastupu čeka jest Giannis ‘Hercules‘ Stoforidis, grčki teškaš koji je početkom ove godine debitirao u ONE-u. U svojoj karijeri Stoforidis ostvario je 28 pobjeda, od čega 22 nokautom i 6 poraza. U svom trenutno posljednjem nastupu poražen je od poznatog Andreia Stoice većinskom sudačkom odlukom, a to mu je bio ukupno drugi meč po okriljem ONE-a. U debiju je pobijedio Beybulata Isaeva, a debitirao je u prvom mjesecu ove godine.

Rade i Soforidis će se boriti na ONE on Prime Video II eventu 30. ovog mjeseca, a kako za sad stvari stoje, oni bi trebali otvoriti event. Popis svih borbi možete pogledati OVDJE, a nadamo se da će Rade bez većih problema riješiti nešto iskusnijeg Grka.

Linker
18. travanj 2024 05:33