Regija

Rakić otkrio da je spreman za još jednog vrhunskog protivnika

Aleksandar Rakić
 screenshot/YouTube
Pored Glovera Teixeire, još jedan bivši UFC-ov izazivač zainteresirao je Aleksandra Rakića

Odmah nakon što je Glover Teixeira došao do pobjede nad Thiagom Santosom, Aleksandar Rakić mu je putem Twittera poslao poziv na međusobnu borbu. Uz izraz poštovanja, otkrio je kako je spreman boriti se prvom prilikom protiv njega. No, Brazilac ipak nije jedini borac koji ga zanima. Naime, otkrio je sada "Rocket" kako nema ništa niti protiv borbe s čovjekom kojeg je Teixeira proteklog vikenda savladao.

Podijelio je tako srpski borac iz Austrije objavu Twitter profila Fight HQ, koji je dao prijedlog iduće borbe za Thiaga "Marretu" Santosa. Naveli su upravo Rakića, budući da je trenutno jedini borac iz Top 5 poretka poluteške kategorije bez ugovorene borbe. Mnoge će iznenaditi činjenica da se Rakiću ta ideja svidjela, budući da se Brazilac sada nalazi unutar niza od dva poraza. No, čini se da je shvatio kako će se prije napada na titulu morati boriti još jednom, a u tom slučaju je bilo tko iz Top 5 dobar izbor, posebno nakon što su Dominick Reyes i Jiri Prochazka upareni međusobno.

"Let's Go", napisao je Rakić, označivši UFC-ovog matchmakera Micka Maynarda te predsjednika Danu Whitea.

Rakić je u svom posljednjem nastupu savladao Anthonyja Smitha. Bila je to vrlo uvjerljiva predstava nakon koje se našao na četvrtom mjestu službene ljestvice poluteške kategorije. Tražio je na račun toga napad na titulu, no s vremenom je shvatio kako mu UFC tako što na račun pobjede protiv Smitha neće dodijeliti. Pobjeda nad još jednim bivšim izazivačem, koji god od navedene dvojice to bio, bi moglo biti upravo ono što mu za ispunjenje njegovih ambicija treba.

Linker
05. svibanj 2024 15:03