Regija

Rakić poslao poruku Prochazki i otkrio što misli o okršaju s češkim nokauterom

Aleksandar Rakić
 screenshot/YouTube
"Čuo sam da se jedan lik iz Češke želi boriti sa mnom..."

Ako ćemo zaključke donositi po objavama na društvenim mrežama, rekli bismo da je Aleksandar Rakić ovih dana posjetio Prag, a iz glavnog grada Češke poslao je i poruku svom potencijalnom suparniku.

Uspješni srpsko-austrijski borac nakon uvjerljive pobjede nad Anthonyjem Smithom postavio si je jasan cilj, a to je napad na titulu. No pitanje je hoće li njegova želja biti odmah ispunjena...

U ovim trenucima UFC-ovi planovi, barem što se tiče Rakića, nisu poznati javnosti, ali mnogi pretpostavljaju da bi Aleksandra do borbe za pojas mogao dijeliti još jedan okršaj s protivnikom iz vrha kategorije.

A kao jedan od tih u borilačkim se krugovima spominjao Jiri Prochazka. Češki borac trenutno je na ljestvici izazivača pozicioniran kao peti, odnosno nalazi se jedno mjesto iza Rakića kojeg izgleda, barem u ovim trenucima, taj meč ne zanima.

"Prag je sjajan grad... Čuo sam da se jedan lik iz Češke želi boriti sa mnom... No ja ne gledam unatrag, moje su oči fokusirane na pojas. Možda ti u budućnosti dopustim da se testiraš protiv mene", napisao je Rakić na Twitteru.

Što po Vama slijedi za Rakića?

Linker
19. svibanj 2024 11:48