Regija

Reljić ugovorio novi meč, ‘Ghosta‘ ponovno pratimo već idućeg mjeseca!

Goran Reljić i Douglas Lima
 Instagram (Goran Reljić)
Goran će, kao što je i ranije najavio, za novi nastup ponovno promijeniti težinsku kategoriju

Hrvatskog MMA veterana Gorana Reljića (19-9) ponovno ćemo u akciji gledati već idućeg mjeseca. Da budemo precizniji, 'Ghost' će nastupiti 23. travnja na ACA 122 priredbi koja se tog dana održava u Minsku.

U ovim trenucima nije poznato tko će to Gorana dočekati u glavnom gradu Bjelorusije. Reljić je tek u kratkoj objavi na Facebooku otkrio spomenuti datum, lokaciju, kao i podatak da će meč biti održan u poluteškoj kategoriji.

Reljić je, podsjetimo, još u srpnju prošle godine za Fight Site otkrio da je s Absolute Championship Akhmat promocijom potpisao ekskluzivni ugovor na više borbi.

U svom prvom ACA nastupu poražen je od Nikole Dipchikova čime je prekinut njegov niz od četiri pobjede, a svega nekoliko dana nakon tog susreta, Goran nam je najavio da se za idući meč ponovno vraća u polutešku.

"Vraćam se u kategoriju do 93 kilograma. Ovaj put sam imao ogromne probleme sa spuštanjem u srednju, što prije nije bio slučaj. To valjda s godinama tijelo tako reagira. Jednostavno se nisam uspio oporaviti do meča i nisam uopće imao refleks. Nije to razlog poraza i moj protivnik je odlično odradio borbu, ali ja jednostavno od dehidracije nisam mogao primiti udarac, što inače nije slučaj", objasnio nam je 37-godišnji Zadranin još u kolovozu svoju odluku.

Reljić se inače već se neko vrijeme nalazi u SAD-u gdje je posjetio slavnu Jackson-Wink dvoranu u Albuquerqueu, ali i Gwinnett Training Akademiju u Lawrencevilleu.

Linker
24. travanj 2024 08:52