Regija

Roberto Soldić nastupa na londonskom jubilarnom KSW eventu u rujnu

Roberto Soldić
Roberto Soldić bi trebao svoj idući nastup odraditi 14. rujna na KSW 50 eventu u londonskoj Wembley Areni. Protivnik mu za sad još uvijek nije poznat. Ovaj potez KSW-a ne treba nikoga čuditi, buduću da poljska promocija na spomenuti program namjerava staviti što više svojih najvećih zvijezda.

Kako otkriva njemački Bild, 24-godišnja "borilačka mašina" iz Viteza trebala bi ponovno nastupiti u Wembley Areni. Radi se o dvorani gdje je Soldić, u listopadu prošle godine, vratio pojas prvaka velter kategorije. Tim putem je slavio u revanšu protiv Dricusa DuPlessisa.

"To je mjesto gdje sam prošle godine vratio svoju titulu. Sad je vrijeme da je tamo i branim", otkrio je Soldić, no nije mogao reći ništa o imenu protivnika: "Mogu vam samo obećati vatromet."

Soldić je svoju titulu obranio na KSW 49 eventu održanom u svibnju, kad je ekspresno nokautirao Krystiana Kaszubowskog. Bila mu je to zapravo prva uspješna obrana naslova, budući da prethodna borba protiv Viniciusa Bohrera nije bila za pojas prvaka.

KSW 50 trebao bi biti jedan od najvećih evenata poljske promocije do sada, a za glavnu borbu je već potvrđen sjajan duel Phila De Friesa i Damiana Grabowskog. De Fries je već dva puta uspješno obranio titulu prvaka teške kategorije, a sad će to pokušati po drugi put napraviti u svojoj domovini. Za isti event najavljeni su nastupi Damiana Janikowskog, Normana Parkea i Tomasza Narkuna, no njihovi protivnici i dalje nisu poznati.

Linker
20. travanj 2024 08:20