Regija

Sara Luzar Smajić ugovorila novu borbu u Njemačkoj

Sara Luzar Smajić
 Privatna arhiva
5. rujna svoju bi treću profesionalnu borbu trebala odraditi hrvatska MMA borkinja Sara Luzar Smajić

Polako se sve borilačke promocije vraćaju u pogon pa tako i one u Njemačkoj. U jednoj od njih svoju će treću profesionalnu borbu odraditi Sara Luzar Smajić. Hrvatska borkinja rodom iz Zagreba, ali s njemačkom adresom u Düsseldorfu, gdje trenira u UFD Gymu, nastupit će 5. rujna u borilištu promocije Elite MMA Championship. Priredba EMC promocije održat će se upravo u UFD Gymu, a Sara bi svojom borbom trebala otvoriti glavni program.

Njena protivnica bit će Dilara Kocar, borkinja koja dolazi iz Hannovera, a do sada je odradila jednu profesionalnu borbu. Bilo je to 2017. godine te je u njoj doživjela poraz. Sara će protiv nje tražiti svoju drugu pobjedu u trećem profesionalnom nastupu. One je već jednom ove godine trebala nastupiti, u ožujku na GMC 24 priredbi, no borbu protiv Anne Isabelle Hübsch je otkazala zbog ozljede.

Sara je proteklih nekoliko mjeseci provela u Hrvatskoj. Pri povratku u Zagreb počela je trenirati boks u BK Leona, a onda je otišla u Makarsku gdje je bila dijelom UFD-ovog trening kampa. Nakon toga se još kratko vratila u Zagreb, nakon čega je otputovala u Düsseldorf gdje se krenula pripremati za ovu borbu.

Linker
17. travanj 2024 08:01