Regija

Satoshi Ishii brani teškašku titulu u okršaju s brazilskim velterašem!

Satoshi Ishii
 Instagram
Satoshi Ishii (22-10-1) vraća se u akciju, a njegov idući protivnik bit će Brazilac Cleber Souza.

Ovaj meč bi trebali gledati na priredbi koja će se održati 19. siječnja u japanskoj Nagoji, a za Ishiija će to biti prva obrana HEAT-ovog pojasa u teškoj kategoriji.

Podsjetimo, Japanac s hrvatskim državljanstvom je do ove je titule stigao 2. ožujka kada je 'armlockom' u drugoj rundi svladao Callyja Gibrainna de Oliveiru.

Ishii će protiv Souze loviti 23. pobjedu u karijeri, ali i prestanak negativnog niza od dva poraza koja je ostvario nastupajući na PFL-ovom turniru (Jared Rosholt i Denis Goltsov).

Satoshijev protivnik Souza 35-godišnji je Brazilac profesionalnog omjera 19-8, a zanimljivo je to da će se za ovaj dvoboj u tešku preseliti skroz iz velter kategorije. 'Clebinho' trenutno uživa u nizu od pet pobjeda, a posljednji put borio se 23. kolovoza kada je jednoglasnom odlukom sudaca svladao sunarodnjaka Viniciusa Cruza.

Souza je komentirao objavu meča na Instagramu i u svojoj poruci napisao: 'Idemo u rat...'

View this post on Instagram

HEAT46 HEAT46 対戦カード決定‼ 今大会メインイベント‼ HEAT総合ヘビー級タイトルマッチ。 石井慧 VS クレベル・ソウザ ご存知HEAT総合ヘビー級王者 石井慧選手‼️ 迎え打つは、ブラジルからの次客クレベル・ソウザ選手‼️ 数々の団体のベルトを持つクレベル・ソウザ選手。今度は世界の石井慧選手が、持つHEATのベルトを奪う事が、出来るだろうか。 何度も繰り返しますが、今大会大注目の試合だ‼️ ※選手の怪我や、事務局、関係者の都合により、試合内容や、出場が、変更になる可能性が、あります。悪しからずご了承下さいませ。 大会、チケットお問い合わせ先 HEAT事務局 名古屋本部 052ー734ー8866 東京支部 03ー6277ー0072 全国チケットぴぁ Pーコード 「844ー805」 「Eーmail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.」 チケット売り切れ必須‼ お買い求めはお早めに‼ #名古屋  #名古屋格闘技 #東京 #東京格闘技 #総合格闘技 #志村道場 #MMA #キックボクシング #タイトルマッチ #石井慧 #楠ジャイロ #ジェロムレバンナ #ピーターアーツ #ヘビー級 #高阪剛

A post shared by HEAT OFFICIAL (@heat_officia) on

Screenshot Instagram

Linker
25. travanj 2024 13:01