Regija

Satoshi Ishii ugovorio novu borbu, nastupa na velikoj SBC-ovoj priredbi

Satoshi Ishii
 Instagram
Nije prošlo ni mjesec dana od njegovog posljednjeg nastupa, a zlatni judo olimpijac već ima dogovoren novi meč

Satoshi Ishii (23-12-1) svoj će idući nastup odraditi pod okriljem Serbian Battle Championshipa, promocije čiji je prvak u teškoj kategoriji.

Popularnog Japanca s hrvatskom adresom 7. studenog u Novom Sadu na SBC 29 priredbi čeka Marko Petković (3-1), predstavnik beogradske Secutor akademije.

Ishiiju će ovo biti prvi nastup nakon 5. rujna kada je na Elite MMA Championship 5 priredbi spornom sudačkom odlukom izgubio od Stuarta Austina, a u borbi s Petkovićem lovit će svoju 24. profesionalnu pobjedu.

S druge strane, Petkoviću će ovo biti prvi meč nakon više od godinu dana pauze, odnosno prvi nakon dvoboja u kojem je tehničkim nokautom zaustavio Anđelka Kitića.

Podsjetimo, SBC je još prošloga tjedna potvrdio da će ovaj event predvoditi borba za titulu u velter kategoriji između aktualnog prvaka Vladislava Kancheva i Bojana Veličkovića, a tom su prigodom iz promocije i najavili da nas čeka "najjača ovogodišnja priredba".

View this post on Instagram

SBC 29 Revenge Satoshi Ishii vs Marko Petković Još jedan odličan internacionalni duel uveličaće vrhunsku MMA manifestaciju koja nas očekuje 07. novembra u Novom Sadu - SBC 29 Revenge! U SBC Revenge oktagonu još jednom će se naći nekadašnji zlatni olimpijac i legenda svetske MMA scene, japanski ratnik sa hrvatskom adresom, i SBC šampion teške kategorije, Satoshi Ishii! Satoshi, koji je tokom svoje karijere ukrštao rukavice sa najvećim imenima u istoriji ovog sporta, tražiće još jednu veliku pobedu u SBC borilištu - daće sve od sebe kako bi u svom 37. profi nastupu stigao do važnog, dvadeset i četvrtog trijumfa. Očekuje ga težak ispit jer će ga u Novom Sadu čekati veliki potencijal domaće scene, predstavnik Secutor akademije iz Beograda, koji želi da krene stopama klupskog kolege, bivšeg SBC šampiona i UFC borca, Duška Todorovića. Petković će u novom nastupu za SBC Revenge pokušati da nastavi pobednički niz i stigne do najvećeg profesionalnog trijumfa, protiv istinskog svetskog imena i legende sporta! Gledaćemo zaista neizvesnu borbu, veliki ispit za profesionalca Ishiijevog renomea, kao i veliku priliku za mladog i nadolazećeg borca kao što je Petković! Očekuje nas istorijski spektakl! Uskoro ćemo objaviti i preostale borbe svetske klase koje će ljubitelji MMA sporta imati priliku da isprate na SBC 29 Revenge manifestaciji!

A post shared by SBC Revenge (@sbcrevenge) on

Linker
20. travanj 2024 15:01