Regija

‘Savage‘ započeo period ‘aktivnog odmora‘ igrajući košarku: Nadobudni klinci pokvarili mu raspoloženje

Alen Babić

 Facebook (alen Babić)
Hrvatski boksač podijelio je zanimljivu situaciju koja mu se dogodila na lokalnom košarkaškom terenu

Nešto više od mjesec dana prošlo je od posljednjeg nastupa ponajboljeg hrvatskog boksača Alena Babića. ''Savage'' je u petom mjesecu odradio debi unutar ''bridgerweight'' kategorije, a u meču za WBC-ov Silver pojas pobijedio je Adama Balskog nakon 10 rundi sjajne borbe.

Naravno da je Babić uzeo nešto odmora nakon tako teškog meča, ali izgleda da se odmoru bliži kraj. Naime, Babić je putem svojih Instagram ''storyja'' dao do znanja kako je započeo period ''aktivnog odmora'', a Babić aktivno odmara igrajući košarku.

''Možda mi je rečeno da budem spreman, čak i da izgubim nešto kilaže. Možda su mi rekli da budem spreman za nekog izvan moje težinske kategorije...hmmm. Sve što znam jeste da je sve moguće i da 'Savage' prkosi izgledima kad god se pojavi.'', napisao je Babić u jednom od svojih Instagram ''storyja''

Iako Babić djeluje jako dobro raspoloženo igrajući košarku, na svom Facebook profilu podijelio je zanimljivu priču, odnosno situaciju koja mu je donekle pokvarila raspoloženje. Alena su naljutila dva, prema njegovim riječima ''nadobudna klinca'' koji su se ''prešetavali kao da su osvojili teren'' i nisu htjeli igrati 2 na 2 protiv njega i Marka Miluna. Spomenuti dečki nisu bili voljni niti dijeliti ispravan koš, a sve to donekle je naljutilo hrvatskog boksača. Njegov kompletan osvrt možete pročitati u Facebook objavi koja se nalazi ispod ovog odlomka.

image

Babićeva objava na Facebooku

Facebook (alen Babić)

Teško je reći o koliko se ozbiljnoj i napetoj situaciji radilo, no dobro je znati kako težih incidenata nije bilo, jer to nikome ne bi išlo u korist.

Babić je na Instagramu najavio kako će večeras ponovno doći na isti košarkaški teren te je pozvao sve zainteresirane da mu se pridruže. Možda danas bude više sreće pa se nađu dvojica momaka koji će se rado suprotstaviti Babiću i Milunu ili Babiću i njegovoj djevojci Klari, ali igrajući košarku naravno.

Linker
16. travanj 2024 16:08