Regija

Savo Lazić odgovorio Joksoviću: ‘Je l‘ ti to trener napisao? Onaj koji je govorio da si glup pa ti polizao m*da?‘

Savo Lazić

 SCREENSHOT/INSTAGRAM/SAVO LAZIć
Joksović ga je ranije prozvao da je bježao po kavezu kao žena

Još i prije same priredbe, jedan od mečeva s najviše tenzija na FNC 13 priredbi, ako dakako isključimo onaj Vase Bakočevića i Francisca Barria jest glavna borba večeri između Nikole Joksovića i Save Lazića.

Za one koji ne znaju, najveća napetost jest ona između Lazića i Joksovićevog trenera, Nemanje Miloševića. Njih dvojica već su se dobrano isprozivali, a "Hitman" je i čestitao Joksoviću na pobjedi te je vladalo mišljenje kako je to sada kraj prozivki, ali očito to nije točno.

Nešto ranije danas pisali smo o tome da je Joksović prozvao Lazića za određene izjave koje ćemo ovim putem i citirati:

"Nisam se oglašavao što se tiče meča s Lazićem, ali neću ostati imun na njegove glupe komentare u emisijama. Osporava moje vještine i snagu i tako hrani svoj ego te nabija komplekse. Ali, na kraju kaže da sam dobar čovjek. Zato što je tako, odgovorit ću mu. Ti kažeš da si htio tuču, a išao si me rušiti nekoliko puta i bježao si po kavezu kao žena. Ovaj meč sam odradio s 30 posto snage. Nevjerojatno je koliko je kontradiktoran", izjavio je i zaključio sve se rečenicom da prestane filozofirati i da se vrati treningu u dvorani.

Crnogorski borac nije ostao imun na te komentare, a usput je indirektno prozvao svog starog rivala Miloševića

"Je l‘ ti to trener napisao? Tagirao bih njega, ali nemam opciju, vjerojatno me blokirao", započeo je, a zatim snimio kratku video poruku:

"To ti je on (Milošević) napisao? Onaj koji je rekao za tebe da si glupan koji ne može sastaviti dvije rečenice, a onda ti je polizao jaja i molio te da se vratiš jer nije imao niti jednog borca u klubu?", zapitao se "Hitman" nakon ovih riječi srpskog borca iz tima Car Dušan Silni.

Netrpeljivost je i više nego očita, a vidjet ćemo hoće li u budućnosti doći do nekih novih borbi između ova dva tabora. Ako se to dogodi, jedno je sigurno: tenzija neće nedostajati...

Linker
25. travanj 2024 12:52