Regija

Šef Bellatora za Europu: 'Meč Soldić vs. Daley je moguć!'

Soldić vs. Daley
I dalje nije konačno propao meč između Roberta Soldića i bivše UFC zvijezde, a danas člana Bellatorovog rostera - Paula Daleyja. Portal "Cage-News" je objavio odgovor glavnog čovjeka Bellatora za Europu Davida Greena kojeg su novinari pitali o ovoj zanimljivoj temi i potencijalnom velikom meču.

"RoboCop" je najavljen za KSW 51 u Zagrebu, no za sada nema nikakve potvrde da će hrvatski borac zaista i nastupiti, niti tko mu bi u Areni 9. studenog trebao biti protivnik. Daley bi svakako bio sjajna opcija, no baš kao i kada se špekuliralo oko protivnika za London, problem je važeći ugovor s Bellatorom.

"Gledajte, morate samo pogledati što je Scott Coker napravio tijekom svoje karijere. Pogledajte što smo napravili u suradnji s Rizinom, održavamo priredbe u koprodukciji. Uvijek smo za nešto slično. Martin iz KSW-a ima zaista sjajnu stvar u Poljskoj, ima odlične borce i veliku publiku. Mislim da meč između Daleyja i Soldića nije nešto nemoguće", izjavio je Green kada su ga pitali o zajedničkoj koprodukciji dvije velike promocije na kojoj bi Soldić i Daley međusobno odradili dvoboj.

I "RoboCop" i "Semtex" su slavili u posljednjim nastupima. KSW-ov prvak je u meču koji nije za ulog imao titulu šampiona svladao Poljaka Michała Pietrzaka prije nekoliko tjedana na jubilarnom KSW-ovom eventu u Londonu. Daley je, s druge strane, u zadnjem meču pobijedio još jednog bivšeg UFC-ovca Erika Silvu. Bilo je to u lipnju na Bellatoru 223. U ovom trenutku kao glavna borba KSW-ovog spektakla u Zagrebu su najavljeni Erko Jun i Mariusz Pudzianowski. U sunaslovnoj borbi ćemo gledati Vasu Bakočevića na vrlo teškom ispitu protiv Borysa Mankowskog.

Linker
05. svibanj 2024 23:23