Regija

Selver Mahmić ima bolesnog sina i potrebna mu je financijska pomoć: Hrabri Omar treba početi primati kemoterapije

Selver Mahmić

 FNC Fnc
Sve podatke za uplatu možete pronaći na dnu ovog članka

Bliži se FNC 14 priredba u Sarajevu, a borbe su se već počele najavljivati. Gledat ćemo nastupe mnogih domaćih boraca, a mnogi su se pitali hoće li tamo nastupiti i Selver Mahmić. Nažalost, iz podosta tužnih razloga neće moći biti dio sarajevskog "eventa".

Naime, njegov sin Omar ima tumor te je već prošao niz operacija, neophodnih pretraga i nalaza, a ustanovljeno je da hitno treba početi primati kemoterapije koje će koštati do 40.000 dolara. Roditelji su u kratkom vremenskom roku na pretrage potrošili preko 5000 eura, a sada trebaju našu pomoć.

Doktori u Sarajevu se nisu susretali s tim oblikom tumora te je neophodno nastaviti tretman, liječenje u Istanbulu. Situacija je hitna, neophodno je brzo reagirati, roditelji sutra šalju uzorak PH na analizu, tu su također neophodna veća sredstva.

Udruga Hajr Maglaj iz Mahmićevog grada objavila je da pokreće akciju prikupljanja financijskih sredstava. Na nekoliko lokacija će biti postavljene i kutije za priloge, a u nastavku vam donosimo i podatke na koje možete uplatiti.

Uplate iz BiH:

Ime: Selver Mahmić

Adresa: Donji Ulišnjak bb

Naziv banke: Sparkasse Bank DD BiH

Broj žiro računa: 1994626010542421

Uplate iz inozemstva:

Ime: Selver Mahmić

Adresa: Donji Ulišnjak bb

Naziv banke: Sparkasse Bank DD BiH

IBAN: BA391994626010542421

SWIFT: ABSBBA22

Posljednju borbu u kavezu odradio je u sedmom mjesecu, ali sada ima najveću borbu u životu jer želi spasiti svoga sina. Želimo mu da i iz ove borbe izađe podignute ruke i ovim putem apeliramo na sve vas da ako ste u mogućnosti pomognete ovom, prije svega dobrom čovjeku, a zatim i odličnom borcu.

Linker
19. travanj 2024 13:54