Regija

Sep i Beljo uskoro boksaju na velikoj priredbi u Ljubljani

Hrvoje Sep
 Službeni plakat
Hrvatski boksački profesionalac Hrvoje Sep nastavlja s vrlo čestim nastupima. Nakon što je u kolovozu u Rogoznici upisao 9. profesionalnu pobjedu, u listopadu ga već čeka novi nastup na velikoj boksačkoj priredbi koja se održava u Ljubljani.

Naš olimpijac će 6. listopada nastupiti na "CFC - Komteks Fight Night" velikom eventu u Areni Stožice, a za sada se ne zna tko će mu tamo biti protivnik. To bi trebali saznati u narednim danima. Član BK Leonardo iz Zagreba za sada ima čistih 9-0 uz 5 nokauta u posljednjih pet nastupa.

Na istoj priredbi ćemo vidjeti i novi nastup najbolje rangiranog bosanskohercegovačkog boksača "cruiser" kategorije i ukupno 52. na svijetu prema uglednom BoxRecu, Damira Belje. Beljo, koji u profi karijeri ima 26-0, također ne zna svog protivnika, no i on bi ga trebao saznati u narednim tjednima.

Ono što se zasigurno zna jest protiv koga će rukavice ukrstiti najbolja slovenska boksačica Ema Kozin (17-0-1). Ona će u meču s Mariom Lindberg (18-5-2) pokušati stići do WBC-ovog dijamantnog pojasa u ženskoj supersrednjoj kategoriji.

Za sada su u boksačkom dijelu priredbe najavljeni i teškaši Senad Gashi i Abel Pesut.

Linker
19. travanj 2024 07:16