Regija

Službeno je! Martinjak će se u siječnju treći put boriti s Hatchom: ‘Zadnji put sam mu uzeo oko, sada ću glavu!‘

Marko Martinjak i Jerome Hatch

 Screenshot/Facebook (BYB)
Pred hrvatskim je borcem završna bitka s ljutim rivalom, a ujedno i premijerni nastup na američkom tlu

Iz BYB organizacije u ponedjeljak je stigla i službena informacija da će Marko Martinjak i Jerome Hatch, svojim trećim međusobnim "bare knuckle" okršajem, 18. siječnja 2024. predvoditi BYB 23 priredbu u Pembroke Pinesu (Florida, Sjedinjene Američke Države).

Nakon što je proslavljeni hrvatski borac i višestruki svjetski prvak u boksu bez rukavica (BKB, BYB, Police Gazette) najprije nesretno izgubio od Hatcha u prvom meču u Dubaiju, a potom dominantno slavio tehničkim nokautom u uzvratu u Londonu, sada je, dakle, red došao na treći i završni čin ove trilogije - prve u povijesti "bare knuckle" boksa u muškoj konkurenciji.

"Evo ekipa...napokon je došlo i vrijeme trećeg i završnog meča. Zadnji naš ples, ugovori su potpisani... a sada fokus na pripreme, iako sam već spreman. On misli da će lako uzeti titulu, ali ima problem što već sve unaprijed znam što će i kako će. Ne shvaća da nema to što je potrebno da bi mene pobijedio. Zadnji put smo uzeli oko, sada ćemo glavu.", napisao je 32-godišnji Zagrepčanin u svojoj objavi na Facebooku.

Bit će to prvi Martinjakov meč na američkom tlu i čvrsto vjerujemo da će se američkoj publici predstaviti na najbolji mogući način, te Hatchu u završnom obračunu još jednom demonstrirati boksačku klasu i iz "trigona" izaći kao pobjednik. Ovom prilikom najavljujemo kako ćemo u drugom dijelu tjedna na portalu Fight Site objaviti i veliki intervju s Markom povodom nadolazećeg meča.

Linker
30. travanj 2024 08:12