Regija

Soldić i Cro Cop ne pauziraju niti tijekom božićnih praznika: Ponovno su zajedno trenirali

Roberto Soldić i Mirko Cro Cop Filipović

 Instagram (roberto Soldić)
Dvojica velikana hrvatskog MMA-a treniraju zajedno kad god im se pruži prilika

Neslavno je završio dugoočekivani debi Roberta Soldića pod okriljem ONE Championship organizacije. Uz Antu Deliju, Soldić je najbolji hrvatski MMA borac u ovom trenutku, a ove godine imali smo ga priliku gledati samo tri minute u kavezu.

Naime, Soldićev debi u ONE-u čekali smo do početka 12. mjeseca, a meč protiv Murada Ramazanova okončan je nakon tri minute zbog udarca u međunožje koji mu je zadao Dagestanac. Roberto nije mogao nastaviti s borbom nakon silovitog, ali nedozvoljenog udarca.

Borba je okončana ‘‘no contestom‘‘, a Soldić i Ramazanov trebali bi odraditi revanš tijekom 2023. godine. Trenutno ništa više od toga nije poznato. Ne zna se datum, ali ni lokacija. Soldića se ipak svi nadamo gledati u Areni Zagreb, jer Chatri Sityodtong kao predsjednik ONE-a najavio je da azijska borilačka organizacija ima u planu održati event u Hrvatskoj, a Soldić je jučer na svom Instagram profilu podijelio fotografiju ispred Arene Zagreb. ‘‘Robocop‘‘ je označio Chatrija na toj fotografiji, kao i službenu stranicu ONE Championshipa.

image

Roberto Soldić ispred Arene u Zagrebu

Instagram (roberto Soldić)

Roberto je božićne i novogodišnje praznike očito odlučio provesti u Hrvatskoj (vjerojatno i u BiH), a prilikom posjete Zagrebu, Soldić je iskoristio priliku za odraditi trening s Mirkom Cro Copom Filipovićem.

Više puta su Soldić i Mirko odradili zajednički trening, a ovaj put Soldić je objavio fotografiju iz Mirkove dvorane. Roberto se na fotografiji nalazi u društvu Cro Copa, a ukratko je Soldić naveo o čemu se radi:

‘‘Božićni trening.‘‘, sve je što je Soldić napisao uz tu fotografiju.

image

Instagram story Roberta Soldića

Instagram (roberto Soldić)

Uvijek je lijepo vidjeti suradnju najvećeg hrvatskog MMA borca u povijesti sa Soldićem koji ima potencijala napraviti karijeru sličnu Mirkovoj. Soldić općenito voli zajedničke treninge s velikim hrvatskim borcima kad god mu se pruži prilika.

Početkom desetog mjeseca posjetio je Antonija Plazibata u Amsterdamu, a godinu je završio treningom s Mirkom Cro Copom. Nadamo se što skorijem ugovaranju revanša s Ramazanovim i puno aktivnijoj 2023. godini za Roberta Soldića.

Linker
14. travanj 2024 07:04