Regija

Soldićev menadžer otkrio što misli o borbi 'RoboCopa' i Uroša Jurišića

Roberto Soldić i Uroš Jurišić
 Screenshot (YouTube, KSW, Bellator)
Ivan Dijaković u subotu je iznio svoj stav o borbi koja je često punila naslovnice borilačkih portala

Više se puta posljednjih godina spominjao meč Roberta Soldića (18-3) i Uroša Jurišića (11-0), a ovih je tjedana ta tema ponovno postala aktualna.

Razgovarajući sa svojim pratiteljima na Instagramu, o ovom se potencijalnom okršaju oglasio i Soldićev menadžer Ivan Dijaković koji je na prijedlog te borbe jasno poručio da ih ista "trenutno ne zanima".

Dijaković je u svom odgovoru objasnio i da im meč sa "171. borcem po Fight Matrixu ne donosi ništa."

"Jurišić mora upisati još pobjeda, ostvariti bolji ranking i poraziti poznatije protivnike. Mi imamo drugačije planove", dodao je Dijaković.

27-godišnji slovenski borac trenutno je, kao što je i navedeno, prema Fight Matrixu 171. velteraš svijeta. Soldić je, s druge strane, 28. na ljestvici boraca srednje kategorije u kojoj je i odradio svoj posljednji nastup (vs. Michal Materla).

Planovi o kojima Dijaković priča mogli bi uključivati 'superfight' Soldića i aktualnog KSW-ovog prvaka u srednjoj kategoriji Mameda Khalidova. Borba je to o kojoj je nedavno pričao i KSW-ov čelnik Martin Lewandowski.

"S tom bih borbom, tobom i Mamedom, mogao napuniti stadion. Možda iduće godine u igri i zaista bude stadion, ali ne u Poljskoj, već u tvojoj zemlji. Razmišljamo o Puli", prije nekoliko je dana u razgovoru s Robertom otkrio Lewandowski, a više o toj temi možete pročitati OVDJE.

Soldić ili Jurišić, tko bi bio vaš favorit?

Instagram

Linker
23. travanj 2024 05:58