Regija

Šteta: Sara Luzar Smajić otkazala bitan meč u Muenchenu!

 Screenshot Fight Site
Hrvatska MMA borkinja s njemačkom adresom Sara Luzar Smajić (1-1) ipak neće nastupiti 7. ožujka u Muenchenu na GMC-u 24. Tamo se trebala sučeliti s domaćom borkinjom Annom Isabellom Huebsch (4-0).

Zagrepčanka, koja već neko vrijeme živi i trenira u UFD-u iz Duesseldorfa, je o otkazu, a zapravo o prolongiranju ovog meča, izvijestila na društvenim mrežama.

"Nažalost, moram vas informirati da neću moći nastupiti idući vikend u Muenchenu radi zdravstvenih problema. Htjela sam se boriti, ali nakon razgovora sa svojim timom sam donijela odluku da ću svoju energiju sada upotrijebiti najprije za oporavak, jer ne želim ponavljati greške iz prošlosti", napisala je Smajić ne otkrivši pritom o kakvoj se ozljedi ili bolesti radi.

"Ova borba nije otkazana, samo je prolongirana. Vidimo se uskoro!", dodala je hrvatska borkinja.

Nakon što je 5. listopada upisala svoju prvu pravu profesionalnu MMA pobjedu, ekspresnim nokautom protiv Kelig Pinson na Fair FC 9 priredbi, ispred Sare Luzar Smajić je trebao biti veliki ispit trenutne vrijednosti i kvalitete. 24-godišnja hrvatska borkinja iz UFD Gyma potpisala je ugovor sa sve većom GMC promocijom i trebala se boriti protiv njihove velike uzdanice. Dobra vijest je da se radi o prolongiranju borbe, a ne o potpunom otkazu.

Linker
24. travanj 2024 05:43