Regija

Stiglo novo priznanje za Erslanovu maestralnu izvedbu: Hrvatski borac nagrađen je bonusom za nokaut večeri!

Ivan Erslan

 TOMISLAV KRISTO Cropix
Ivanov nokaut oduševio je fanove, a sada su ga honorirali i čelnici poljske MMA organizacije

Ivan Erslan u subotu je, na KSW Epic priredbi, isporučio fantastičnu izvedbu u prijelomnom meču svoje profesionalne MMA karijere i "ugasio" Bogdana Gnidka brutalnim nokautom u prvoj rundi.

Najbolji hrvatski poluteškaš kontrolirao je i "skenirao" opasnog protivnika od samog početka borbe, a onda je, uočivši prvu priliku, devastirajućim desnim krošeom pogodio Ukrajinca u bradu i oborio ga na pod, da bi ga potom i potpuno "zaledio" silovitom desnicom.

Erslanov nokaut oduševio je domaću, ali i svjetsku, MMA javnost, a novo priznanje za njegov spektakularan potez u ponedjeljak je stiglo i iz samog KSW-a. Poljska promocija, naime, nagradila je 32-godišnjeg Obrovčanina za najbolji nokaut večeri čitavog KSW Epic "eventa".

S obzirom na cjelokupni epilog, možemo zaključiti kako je Erslan u potpunosti izdominirao svojim nastupom u oktogonu PreZero Arene u poljskim Gliwicama. Pokazao je borilačku klasu i mentalnu snagu onda kada je to bilo najpotrebnije, te stoga maksimalno zasluženo uživa u svemu što mu se sada događa, a nadamo se kako će uskoro dobiti i priliku za revanš s Rafalom Haratykom, odnosno za napad na pojas KSW-ove poluteške divizije.

Spomenimo i da je bonus za borbu večeri pripao Muslimu Tulshaevu i Konradu Rusinskom (Tulshaev pobijedio nokautom u trećoj rundi).

Linker
01. svibanj 2024 18:57