Regija

Stipe Brčić dobio protivnika za debitantski nastup u Oktagonu, čeka ga gruzijski borac

Stipe Brčić

 Ufc Fight Pass
Radi se o Oktagon 57 priredbi koja će se održati 4. svibnja u frankfurtskom Festhalleu

Kao što smo već pisali, Oktagon MMA organizacija dobila je još jednog hrvatskog borca na svom rosteru. Stipe Brčić (11-4), ponajbolji hrvatski MMA borac u nižim kategorijama potpisao je ugovor s ponajvećom europskom MMA organizacijom, a sada je poznat i protivnik.

"Checkmate" će se boriti protiv gruzijskog borca Bene Adamije (10-8). Nagađali smo u kojoj će kategoriji biti meč, a organizacija je potvrdila da će se sve odviti u muha diviziji. Radi se o Oktagon 57 priredbi koja će se održati 4. svibnja u frankfurtskom Festhalleu.

Brčić je posljednja tri nastupa odradio je unutar Cage Warriors organizacije, također ponajveće promocije u Europi. Brčić se u svom debiju za CW čak borio i za pojas, ali Sam Creasey porazio ga je "submissionom" u prvoj rundi. On je u drugom nastupu porazio iskusnog Aarona Abyja, ljubimca Cage Warriorsove publike, ali u svom trećem nastupu za organizaciju, upisao je poraz. Jhonata Silva porazio ga je nokautom u trećoj rundi.

Bilo je to vrijedno iskustvo za Brčića, ali karijeru nastavlja u Oktagon MMA organizaciji. Velika je to prilika za njega da napravi dodatni iskorak i da se etablira kao istaknuto ime na europskoj sceni.

Linker
25. travanj 2024 22:06