Regija

Stipe Brčić ozlijeđen, otpao s prvog FNC-a

Stipe Brčić
 FNC
Talentirani mladi hrvatski MMA borac Stipe Brčić neće nastupiti na prvoj FNC priredbi, koja je zakazana za sljedeći vikend, odnosno 5. listopada. Brčić se samo tjedan dana prije ulaska u kavez ozlijedio, a o tome je javnost obavijestio preko službenog Facebooka.

"Nažalost vam moram javiti da sam na sparingu rebro ozljedio prije 8 dana i da neću moći nastupati na FNC priredbi. Probao sam svim mogućim metodama sanirati rebro, ali prejako me boli. Nije moguce ići u rat bez oružja. Kako sam odmorio radi ozljede, došao sam k sebi od silnih treninga, fizička sprema me tjerala da riskiram i ozlijeđen uđem u borbu, ali jednostavno nije izvedivo", napisao je očito razočarani Brčić koji bi nastupio pred svojom publikom u Zagrebu te je dodao:

"Mnoge prijatelje i borce sam pitao za savjet i hvala na svakom pojedincu, te njihovom vremenu i ohrabrenju. Jako sam tužan, ali vjerujem da je Božji put mnogo bolji od mojih želja. Zato ću se potruditi sanirati ozljedu čim prije i vraćam se još jači i pametniji! Ispričavam se organizatoru i svome protivniku na otkazanom nastupu. Očekujte sljedeći nastup jer planiram ŠAH MAT!"

Brčić je trebao nastupiti u jednom od najinteresantnijih mečeva večeri protiv iskusnog Luce Iovine. Meč se trebao održati u bantam kategoriji do 61 kilograma. Brčić ima 6 pobjeda i samo jedan poraz u profesionalnoj karijeri i smatra se jednim od najših najboljih boraca nižih kategorija.

FNC 1 se održava u dvorani ATT Zagreb u organizaciji upravo zagrebačke podružnice American Top Teama. Ukupno je na rasporedu 10 mečeva, a priredbu predvodi teškaški meč između Donalda Ćosića i Ante Krokara.

Linker
11. travanj 2024 00:13