Regija

Stipe Miočić čestitao hrvatskim nogometašima na prolasku u nokaut fazu: ‘Sjajan posao dečki!‘

Stipe Miočić

 Instagram (stipe Miočić)
Najuspješniji teškaš u povijesti UFC-a veliki je navijač države iz koje vuče svoje korijene

Teškom mukom nogometna reprezentacija Hrvatske izborila je prolazak u osminu finala Svjetskog prvenstva koje se održava u Katru. 0-0 rezultat protiv Belgije bio je dovoljan za drugo mjesto u grupi i Hrvatska sada čeka rasplet u grupi E, jer pobjednik te grupe bit će naš sljedeći protivnik.

Prolazak u osminu finala SP-a velik je uspjeh, a čestitke našim reprezentativcima stižu sa svih strana. Ona koju ćemo mi izdvojiti dolazi iz SAD-a, točnije iz Clevelanda.

Stipe Miočić navikao nas je otprije da je veliki fan i pratitelj naše nogometne reprezentacije, a popratio je i današnju utakmicu protiv Belgije. Najveći teškaš u povijesti UFC-a putem Instagrama uputio je pohvale našim nogometašima.

‘‘Kakva utakmica! Sjajan posao dečki! Vrijeme je za sljedeću fazu!‘‘, napisao je Miočić i pritom je priložio ‘‘screenshot‘‘ rezultata utakmice između Hrvatske i Belgije.

image

Instagram story Stipe Miočića

Instagram (stipe Miočić)

Lijepo je vidjeti da ovakva MMA veličina pozorno prati uspjehe države iz koje vuče korijene. Iako je Miočić nastanjen u Clevelandu i nominalno je američki borac, Stipe je hrvatskih iseljenika. Majka Kathy dolazi iz Cetingrada pokraj Slunja, dok nedavno preminuli otac Bojan porijeklom je iz Rtine kod Zadra.

Stipe Miočić ponosan je na svoje korijene, kao što su i Hrvati ponosni na sve njegove sportske uspjehe. Nadamo se da ćemo svi skupa biti ponosni i na naredne nastupe naše nogometne reprezentacije, jer sada slijedi ono najteže - nokaut faza.

Linker
04. lipanj 2024 02:37