Regija

Stošić dogovorio novi meč u UFC-u, čeka ga neporaženi poluteškaš!

Darko Stošić
Polako se popunjava popis borbi za UFC 166 Fight Night priredbu, a na njoj ćemo gledati i novi nastup Darka Stošića!

Srpski poluteškaš još je prije nekoliko dana najavio svoj četvrti meč u Octagonu. Tada nije otkrio detalje, ali oni su sada poznati.

Prema objavi na njegovom Instagramu, ali i informaciji koja je osvanula na UFC-ovoj službenoj stranici, Stošića ćemo gledati 25. siječnja u Sjevernoj Karolini. Protivnik 27-godišnjem Srbinu bit će godinu dana stariji Amerikanac Jamahal Hill.

Hill je neporažen u dosadašnjoj karijeri. Dosad je upisao šest pobjeda iz isto toliko nastupa. Od toga je do tri stigao prekidima, a tri je ostvario sudačkom odlukom.

Borcu nadimka 'Sweet Dreams' će ovo zapravo biti debi za najjaču svjetsku MMA promociju, a u Octagon stiže ravno iz Dana White's Contender Series šoua u kojem je tehničkim nokautom svladao Alexandera Poppecka.

Stošiću (13-3) je ovo pak prilika da sačuva posao u UFC-u. Nakon uspješnog debija u kojem je za otprilike tri minute zaustavio Jeremyja Kimballa, Darko je upisao dva poraza i to oba sudačkom odlukom. Od srpskog je borca prvo u svibnju ove godine bio uspješniji Devin Clark, da bi mu potom treći poraz u karijeri dva mjeseca kasnije nanio Kennedy Nzechukwu.

Podsjetimo, još smo ranije tijekom dana javili da nas na ovoj priredbi čeka sjajan teškaški okršaj između Juniora Dos Santosa i Curtisa Blaydesa koji će se obračunati u glavnoj borbi večeri. Isto tako, prenijeli smo i da u Sjevernoj Karolini svoj debi u bantamu ima bivši prvak Frankie Edgar kojeg čeka talentirani Cory Sandhagen.

UFC Fight Night 166 dosad potvrđene borbe:

Junior Dos Santos vs. Curtis Blaydes

Frankie Edgar vs. Cory Sandhagen

Justine Kish vs. Lucie Pudilova

Bevon Lewis vs. Alen Amedovski

Jamahal Hill vs. Darko Stošić

Montel Jackson vs. Felipe Colares

Herbert Burns vs. Nate Landwehr

Linker
19. travanj 2024 22:05