Regija

Stošić favorit u ključnom meču za ostanak u UFC-u

 Instagram
Srpski poluteškaš Darko Stošić će svoj ostanak u elitnoj svjetskoj MMA promociji pokušati izboriti na UFC Fight Night 166 priredbi koja je na rasporedu 26. siječnja. Srbina će na drugoj strani Octagona čekati prilična nepoznanica u vidu Jamahala Hilla. Provjerili smo tko je favorit u očima kladionica.

"Bookmakeri" su već odavno uvrstili taj meč u svoje ponude, a prema njima je Stošić solidan favorit. I to unatoč dva poraza u nizu u posljednja dva nastupa. No, očito je da su i oni svjesni da Darko nije pokazao sve što je mogao, kao i da je vrlo lako u ovom trenutku mogao imati 3-0 u elitnoj promociji.

Ukoliko želite staviti nešto novca na Stošića, ponuđena kvota se kreće oko 1.67. S druge strane, Amerikanac Hill je "underdog" na čije se slavlje kvota kreće oko 2.25.

"Sweet Dreams" kako zovu Hilla, za sada ima 3-0 u MMA karijeri, a ulazak u UFC je izborio preko "reality showa" DWCS. Tamo je nokautirao Alexandera Poppecka u drugoj rundi i tako impresionirao predsjednika UFC-a dovoljno da mu ponudi ugovor. Meč protiv Stošića će mu biti debi u elitnoj organizaciji.

Donedavni član Cro Cop tima je sjajno započeo UFC karijeru nokautom protiv Jeremyja Kimballa. No, porazi od Devina Clarka i Kennedyja Nzechukwua su ga natjerali da "se čupa" u posljednjoj borbi iz aktualnog ugovora. Pripreme za odlučujući meč je odlučio odraditi u Denveru u poznatom Elevation timu gdje trenira i Bojan Veličković. Iste večeri će njegov klupski kolega Curtis Blaydes nastupiti u "main eventu".

Darko Stošić vs Jamahal Hill 1.67 - 2.25

Linker
24. travanj 2024 20:57