Regija

'Terror': Idem tamo pobijediti, pa makar mi to bilo zadnje u životu!

Trušček vs. Zavurov
 Instagram
Rekordera po broju MMA nastupa u regiji, Ivicu Truščeka, u akciji nismo vidjeli još od 17. veljače i nastupa na slovenskom WFC-u kada je ubilježio 38. ukupno i šestu uzastopnu pobjedu. Za "Terrora" netipičnoj pauzi je došao kraj jer je u nedavnom intervjuu za Fight Site najavio skorašnji meč!

Trušček je u srijedu na službenom Instagramu još jednom potvrdio da će 27. rujna nastupiti na priredbi u Kazahstanu (prva informacija je bila Rusija) protiv bivšeg M-1 Globar prvaka Šamila Zavurova. Dvoboj bi se trebao održati u lakoj kategoriji što je sjajna vijest jer pokazuje da je Trušček odlučio puno discipliniranije pristupiti budućim nastupima. Naime, boreći se sa skidanjem kilograma, hrvatski borac je uglavnom nastupao u velter kategoriji u kojoj je bio osjetno manji od svojih protivnika.

"Kako vrijeme prolazi, sve više vjerujem u pobjedu. A na ulazu u kavez se uvijek osjećam neuništvo. Ništa od toga nije planirano, umjetno ili forsirano. To je jednostavno tako", napisao je Trušček na Instagramu te je dodao:

"Čudno da si mozak slaže priču u koju hoće vjerovati bez obzira na realnost. Uglavnom, ja idem pobijediti pa makar mi to bilo zadnje u životu."

I zaista, "Terror" će imati vrlo težak zadatak u kazahstanskom Atyrau jer je Zavurov prekaljeni veteran sa samo dvije pobjede manje od Truščeka, ali i tek 5 poraza ukupno u profesionalnoj karijeri. I on se može pohvaliti impresivnim nizom pobjeda. Trenutačno ima sedam u nizu, a posljednji put je poražen u listopadu 2016. kada ga je nokautirao Khusein Khaliev.

Linker
25. travanj 2024 03:05