Regija

Todorović veliki favorit noćas u meču koji ga može dovesti do slavnog UFC Octagona

Duško Todorović
Srpski MMA srednjaš Duško Todorović će noćas pokušati izboriti ugovor s elitnom svjetskom MMA promocijom u "reality showu" Dana White Contender Series. Mladog borca čeka Kanađanin Teddy Ash u Las Vegasu.

29-godišnji "Medvjed", kako ga nazivaju, u profesionalnoj karijeri ima 14 pobjeda i 4 poraza. Posljednji put se natjecao u svibnju kada je tehničkim nokautom pobijedio Neila Berryja. Vjerojatno ga je upravo taj meč gurnuo u "Contender" seriju.

Todorović je i dalje neporažen u profesionalnoj karijeri. U dosadašnjih osam mečeva je ubilježio osam pobjeda, a do svake je stigao prekidom (5 nokauta, 3 submissiona). Natjecao se i u uglednim regionalnim promocijama poput FFC-a ili SBC-a.

Ako pitate kladionice, veliki favorit u ovom meču bi trebao biti srpski borac. Pa se tako kvota na slavlje 25-godišnjeg Todorovića kreće oko 1.25. Ukoliko se planirate kladiti na autsajdera Asha, onda možete naići na koeficijente i preko 4.0.

Todorović i Ash su glavna borba ovog nastavka "Dana White Contender Series", a noćas su obojica uspješno prošla službenu vagu. Obojica su bili identično teški sa 84.1 kilogram.

Za one koji nisu upoznati s pravilima ovog showa, koji se inače uživo emitira putem UFC Fight Passa, u svakoj epizodi održava se pet borbi, a na kraju Dana White komentira sve pobjednika. Na samom kraju komentara otkriva je li taj borac ili borkinja zadovoljio njegov ukus, odnosno postaje li dio UFC rostera ili će za tako nešto ipak morati potražiti drugi put. MMA fanovi u regiji nadaju se kako će posljednjeg u ovoj sezoni komentirati Duška Todorovića i da će na kraju reći taj već gore spomenuti "You're in!"

Duško Todorović vs. Terry Ash 1.25 - 4.00

Linker
25. travanj 2024 18:37