Regija

‘Trenira li on? Hoće li se pojaviti ili je bio prisutan samo da ga ljudi vide? Pitam za prijatelja‘

 RONALD GORSIC Cropix
Repovi se vuku još od početka studenog i scene u Beogradu

Iako je od FNC 13 priredbe u Beogradu prošlo gotovo dva mjeseca, čini se da i dalje nije sve zatvoreno. Naime, ovdje se radi o sunaslovnoj borbi večeri, to jest o događajima nakon nje.

Podsjetimo, tada su rukavice ukrstili Vaso Bakočević i Francisco Barrio te je potonji slavio gušenjem u drugoj rundi. Ono što se dogodilo nakon borbe jest da je u kavez ušao Dušan Džakić te izjavio da želi borbu s "Croatom." Argentinsko-hrvatski borac pristao je na to te se dosta šuškalo o tome da bi se taj meč mogao održati u Areni Zagreb iduće godine.

Međutim, u posljednje vrijeme pompa oko toga bitno se smanjila te se više toliko ne spominje taj meč, što je Barrija natjeralo da preispita želi li Džakić stvarno tu borbu ili mu je cilj u Beogradu isključivo bio publicitet.

"Trenira li Džakić? Hoće li se boriti ili je ušao u kavez samo da bude viđen? Pitam za prijatelja koji me pitao", objavio je na svom Instagram profilu.

image

Instagram story Croate Barrija

SCREENSHOT/INSTAGRAM/FRANCISCO BARRIO

Nema sumnje da bi ovaj meč definitivno privukao širok auditorij jer se pokazalo, što uopće nije čudno, da ljubitelje ne samo FNC-a, već općenito MMA-a jako zanimaju regionalni okršaji. Naravno, imajući na umu da do zagrebačke priredbe ima još dosta vremena, treba pričekati i vidjeti jesu li obje strane stvarno toliko zagrijane, no sigurni smo da ova borba kad tad mora biti organizirana.

Linker
20. travanj 2024 04:39