Regija

Tužna vijest pogodila boksačku Hrvatsku: Preminuo višestruki viceprvak i nekadašnji reprezentativac

Ivan Andrašić (lijevo)
 SRDJAN VRANCIC/ CROPIX
Prije tri godine dijagnosticirana mu je teška bolest s kojom se hrabro borio do posljednjeg trenutka

Istaknuti hrvatski boksač Ivan Andrašić preminuo je nakon duge i teške bolesti u 36. godini života, javlja Hrvatski boksački savez.

Ivan je bio član Boksačkog kluba Nova Gradiška te višestruki viceprvak Hrvatske, a 2008. godine ušao je u Hrvatsku boksačku reprezentaciju.

Iako mu je prije tri godine dijagnosticirana teška bolest, nije posustajao i unatoč savjetima liječnika nastupio na Državnom prvenstvu Hrvatske i osvojio treće mjesto, piše RadioNG.hr.

Iza Ivana ostaje supruga Katarina i troje djece Elena, Ana i Gabrijel.

Od Andrašića su se preko društvenih mreža oprostili njegovi brojni prijatelji, ali i njegov klub BK Nova Gradiška na čijoj je Facebook stranici objavljeno da će Ivan biti sahranjen u utorak u 15 sati na groblju Adžamovci.

"Dragi prijatelji i članovi kluba, danas vam se obraćamo s tužnom viješću. Naš najveći boksač i prijatelj Ivan Andrašić preminuo je nakon duge borbe s karcinomom. Ovaj meč na žalost nije dobio kao što je to činio u boksačkim mečevima. Iskreno saučešće obitelji od cijelog kluba BK Nova Gradiška. Sahrana našeg Ivana bit će na groblju Adžamovci u utorak u 15 sati", stajalo je na Facebook stranici BK Nova Gradiška.

Linker
14. veljača 2021 20:38