Regija

U nedjelju sjajna borilačka priredba 'Salona Fight za Hrvatskog Tigra'

Branko Cikatić
Ove nedjelje solinska dvorana Gradina ugostit će borilačku priredbu koja će se sastojati od osam zanimljivih mečeva. Sve se organizira radi prikupljanja dodatnih sredstava kojima bi se pomoglo u rehabilitaciji i liječenju hrvatske sportske i borilačke legende, Branka Cikatića.

Tekst: Solin.hr

Hrvatski savez tajlandskog boksa organizira borilački spektakl za pomoć legendarnom hrvatskom borcu Branku Cikatiću. Unatoč preprekama i već jednom otkazivanju događaja, Salona Fight za Hrvatskog Tigra održat će se u nedjelju 29. rujna u solinskoj Gradini od 19 do 23:30, pod pokroviteljstvom Hrvatske Muaythai Federacije.

Organizator je KTB Split, a cijela se priredba održava u čast i za pomoć pri liječenju i rehabilitaciji legendarnog borca Branka Cikatića koji je u svojoj borilačkoj karijeri ostvario iznimne uspjehe. Cikatić se već neko vrijeme bori s bolešću, od koje se postupno oporavlja.

"Ideja je napraviti gala večernju priredbu u borilačkom sportu u rodnom gradu našeg najuspješnijeg i najtrofejnijeg borca ‘hrvatskog Tigra’ Branka Cikatića i to njemu u čast i pomoć za njegovo liječenje i oporavak. Zasigurno Vam je poznato da se naš Branko intenzivno oporavlja od dugotrajne i iscrpljujuće bolesti u svojoj rodnoj kući u Solinu. Uvjeren sam da imamo zajednički cilj pomoći Branku da pobijedi tešku bolest i obradovati ga jednom kvalitetnom borilačkom priredbom ovog ljeta u njegovom gradu i uz njegovu nazočnost", poručio je predsjednik KTB Split Stipan Jurišić.

Na programu će se naći pet boks mečeve te tri u kickboxingu, a glavna zvijezda je sjajni hrvatski boksač Luka Plantić.

Više informacija možete pronaći na službenoj Facebook stranici ove priredbe.

Muaythai – 3 runde
Luka Horvat-Mornar Split Vs Ljubo Capin Imotski - 60kg
Josip Samardžić (HUS Osijek) vs. Emil Pacuha Sarajevo) - 71kg
Paulo Rogulj (Mornar Split) vs. Ivan Mišetić (HUS Osijek) - 71kg
Marko Cvitković (Pit Bull Split) --Imar Kolenović (Sarajevo) - 69 kg

Boks 3X3 min.
Luka Perajica (BK Salona) vs (Ante Jurević) BK Salona - 69 kg
Marin Jelačić (Pauk Split) vs Nikola Valjan (Ljubuški) - 60kg
Marduk Krvavac (Salona) vs Luka Jelačić (Ljubuški) - 57kg

MEČ VEČERI 4 runde x 3 min - 80kg
Luka Plantić (BK Salona) vs Dejan Dragović (Nevesinje)

Linker
01. svibanj 2024 23:22