Regija

U sklopu FNC-ovog showa prije mega eventa održano pet borbi, brutalan nokaut perspektivnog teškaša

Tiriel-Luka Abramović

 SCREENSHOT (INSTAGRAM, @TIRIELLUKAABRAMOVIC)
Podsjećamo da se veliki event održava 28.5. u Areni Zagreb

Ljubitelji borilačkog sporta jučer su imali luksuz birati što će gledati u kišno popodne. Iako vjerujemo da se većina opredijelila za UFC u Charlotti koji se održavao u sjajnom terminu za europske fanove, ljubitelji regionalne scene mogli su uživo pratiti TV show Fight Nation Championshipa u kojem su mogli poslušati razgovore s glavnim protagonistima "eventa" koji će se održati 28.5. u Areni Zagreb.

Uza sve to, između tih intervjua mogli smo pogledati pet amaterskih borbi. U prvoj borbi večeri nastupili su Niko Martan i Luka Knežević u meču do 75 kilograma, a Martan je slavio sudačkom odlukom te donio pobjedu pulskom Trojanu. Odlukom sudaca slavio je i Crnogorac Luka Radulović u meču protiv Jana Gojsalića u meču do 77 kilograma, a isto je ponovio i Ognjen Radaković protiv Roka Milotića u borbi do 80 kilograma.

Mnoge fanove zanimala je borba između jednog od najperspektivnijih mladih boraca zagrebačkog ATT-a, Marka Ančića, koji je ukrstio rukavice s perspektivnim Crnogorcem Bojanom Pejovićem. Iako je Ančić bio favorit, oba su borca pružila sjajan meč te je na kraju Pejović slavio odlukom sudaca.

Glavna borba večeri donijela nam je teškaški okršaj između Tiriela-Luke Abramovića i Marka Pavića te je završila brutalnim nokautom kojim se Abramović vratio na pobjedničke staze nakon poraza od Marka Perkovića.

Sve borbe, kao i show s intervjuima boraca, možete pogledati ovdje.

Linker
25. travanj 2024 19:44