Regija

‘U srednjoj školi sam svake godine išao na popravni iz tjelesnog. Trčao sam 50 krugova oko stadiona‘

Mario Žgela

 SCREENSHOT
Sekvencu tog dijela intervjua možete pogledati na dnu članka

Mjesec i pol dana ostalo je do nove velike priredbe FNC-a. Najbolja regionalna MMA organizacija 30. ožujka prvi put će posjetiti Sloveniju gdje će održati 15. veliki "event" u Ljubljani. Arena Stožice bit će dom najatraktivnijih MMA borbi u regiji, a sve će predvoditi Miran Fabjan i Mario Žgela.

Upravo je potonji odradio intervju za YouTube kanal organizacije u kojemu se Marinu Bušiću, poznatijem kao "Prženje" u potpunosti otvorio i otkrio mnoge detalje o svojoj karijeri. Neki od vas nasmijat će vas do suza, a onaj koji je iznio pri kraju intervjua sigurno je među najupečatljivijima kada je izjavio da je u srednjoj školi išao na popravni iz tjelesnog.

"Ja sam u srednjoj školi svake godine išao na popravni iz tjelesnog. Na kraju moraš na popravni i trčiš 50 krugova oko stadiona. Uvijek sam bio najlošiji", započeo je kroz smijeh, a zatim na pitanje kako je moguće da je svake godine išao na popravni, rekao je ovo:

"Bio sam loš u svemu, nisam nosio opremu pa sam dobivao minuse... Sad se to malo popravilo".

U tom je intervjuu otkrio i razne druge zanimljive stvari, poput toga da uopće ne prati MMA, da je bio pijan prije meča... Zlatni rudnik za smijeh! Cijeli intervju možete pogledati OVDJE, a sekvencu o tjelesnom na dnu članka.

Linker
07. travanj 2024 13:34