Regija

Uroš Jurišič ljutit je na KSW: 'Gdje je datum moje borbe, gdje mi je protivnik?'

Uroš Jurišić
 screenshot/YouTube
Najbolji slovenski MMA borac još uvijek čeka svoju prvu borbu u KSW-ovom borilištu

Prošlo je već osam mjeseci otkako je objavljeno kako je slovenski MMA borac Uroš Jurišić potpisao ugovor s KSW-ovom. Bilo je to tik pred otkazivanje priredbi zbog pandemije pa je tako otpao i njegov za ljeto planiran debi u poljskoj promociji. Otkrio je tim putem kako je ugovor potpisao na četiri borbe.

KSW se vratio organiziranju priredbi nakon pauze od nekoliko mjeseci, no Jurišića još uvijek nema niti na jednom popisu borbi. U međuvremenu je dobio dozvolu nastupiti na Bellatorovoj priredbi u Italiji, gdje je upisao pobjedu, no karijeru u drugoj najvećoj svjetskoj promociji nije nastavio nego se okrenuo svojim ugovornim obavezama u nadi da će uskoro ugovoriti borbu. No, nje za sada nema na vidiku, što je dovelo do frustracija. Iste je Uroš iskazao putem objave na Instagramu.

"KSW, gdje je moj protivnik? Gdje je datum moje borbe?", napisao je Jurišić, označivši oba vlasnika KSW-a, Martina Lewandowskog i Macieja Kawulskog.

Jurišić je u Bellatoru upisao svoju 11. pobjedu u jednako toliko profesionalnih nastupa i to deseti put prekidom. U KSW-u se nada prilici boriti se protiv najboljih velteraša te preko njih doći do borbe za titulu. Tada bi se mogla ostvariti borba koju regija već dugo želi vidjeti, ona protiv Roberta Soldića.

Inače, sličan problem ovom Jurišićevom ima i Darko Stošić. Srpski teškaš također je krajem zime potpisao ugovor s KSW-om. I za njega su imali isplaniran debi, no sve se izjalovilo iz istog razloga. Nedavno nam je otkrio kako redovno trenira i čeka poziv. Dakle, ista situacija kao kod Jurišića. No, KSW za sada prema njima nije reagirao.

Linker
20. travanj 2024 00:35