Regija

Uroš Jurišić najavio borbu u Bellatoru

Uroš Jurišić
 YouTube / screenshot/
Slovenski MMA borac, Uroš Jurišić, najavio je kako će za dva tjedna nastupiti u Bellatoru

Još u ožujku ove godine, neporaženi slovenski MMA borac, Uroš Jurišić, otkrio je kako je potpisao ugovor s KSW-om na četiri borbe te kako bi u drugoj polovici ove godine trebao debitirati u njihovom borilištu. KSW je sredinom ljeta krenuo s redovnim održavanjem borbi, ali Jurišića nije bilo niti na jednom programu i već su se mnogi pitali kad, gdje i protiv koga će napokon odraditi prvu borbu nakon dugo vremena.

Naime, Slovenac je posljednji nastup odradio još u studenom 2018. godine kada je na W5 priredbi ubilježio svoju desetu profesionalnu pobjedu. Čitavu 2019. je propustio pokušavajući pronaći što bolji angažman i što bolju organizaciju za nastavak karijere, nakon što se na ne baš najljepši način rastao s američkim Titan FC-om.

Danas je Jurišić sve iznenadio informacijom kako bi se za dva tjedna trebao boriti na Bellatorovoj priredbi u Italiji, odnosno upravo to se može zaključiti iz njegove objave na društvenim mrežama. Naime, Bellator će iduća dva vikenda odraditi dvije priredbe u Milanu. Za onu koja se održava 26. rujna je jučer objavljen kompletan program, no za Bellator 247, koji će se održati 1. listopada, za sada se zna samo kako će biti predvođen borbom Paula Daleya i Dereka Andersona. Pretpostalja se kako bi se Jurišić, koji se trenutno priprema u Engleskoj, tamo trebao naći na programu.

Trenutno se na zna što je s njegovim KSW ugovorom niti je on to otkrio. Jedna je opcija da je isti raskinut, dok je druga opcija ta da ugovor nije ekskluzivan, odnosno da Jurišiću osigurava mogućnost nastupanja u drugim promocijama. Nadamo se kako je u pitanju druga opcija, budući da regija već neko vrijeme želi vidjeti njegovu borbu protiv Roberta Soldića. Nema sumnje kako bi i KSW kao organizator bio zainteresiran za istu.

Linker
12. svibanj 2024 00:45